lasten teltta tiipii 12OLYMPUS DIGITAL CAMERAkidkraft telttaOLYMPUS DIGITAL CAMERAKuvan KidKraft-teltta on saatu Jollyroomista.

Siinä se on nyt, tiipii olkkarissa! Siirtelin huonekaluja ja tein sille sopivan kolon nurkkaan, tosin nyt koko olkkari on vähän ahdas. Itseänikin huvitti, kun eilen kerroin ylpeänä ystävälleni, että kato nyt miten rento mutsi mä oon, en välitä vaikka kamoja on siellä täällä ja telttakin töröttää tuossa noin vaan. Hoho, kunnon rebel! Lapset ovat toki innoissaan leikkineet teltassa ja raahanneet sen täyteen kamojaan.

Illalla jätin myös väliin normaalin järjestelysessioni ja painelin suoraan sänkyyn. Aamulla pyörinkin sitten ympyrää, enkä osannut tarttua oikein mihinkään. Varmaan parasta mielenterveydelleni on, että jatkossa en lintsaile järjestelyhommista. En vaan voi itselleni näköjään mitään, sitäpaitsi näissä neliöissä (tällä porukalla) on pakko olla järjestelmällinen, muuten kaaos on valloillaan. Leikkiteltta virnuilee mulle tuosta vierestä, olkoot ainakin viikonloppuun saakka. 

Seuraavaksi taidan laatia tarkan ”lukujärjestyksen” ensi viikolle, kun pyörittelen yksin tätä arkea, parasta varmaan laatia samalla pari plan-b:tä. Miika se vaan pakkasi 10 minuutissa tavaransa ja lähti kohti Hollantia, miten epistä, että hän ei ikinä, ikinä stressaa mitään.

Vitsit, mä olen niin rento ja lunki – not.

-Maj

 

0 Comments

 1. e 30.3.2015

  Heippa Maj ja kiitos kivasta blogista! Sivusit aihetta ja kiinnostaa kovasti millaisia järjestelyjä olette tehneet kotona, että mahdutte mukavasti asumaan. Itsestä tuntuu, että ajoittain kolmion seinät tuntuvat pieniltä jo yhden lapsen kanssa ja syksymmällä näiden seinien pitäisi venyttää vielä sisäänsä vauva kaikkine tavaroineen, puuh… Reipasta viikkoa :)

  Vastaa
 2. Riikka 30.3.2015

  Kivaa viikkoa teille! ja ymmärrän todella hyvin tuon että kotona pitää olla järjestys ja tavarat paikoillaan. Sekasorrossa ei saa mitää aikaiseksi ei ;)

  T. Riikka blogistaan

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *