Untitled-1Aivan kuin tämä viikko olisi alkanut jo palmusunnuntaista, johtuu varmaa siitä, että Miika lähti silloin työreissulle. Tässä kymmenen hetkeä/kuvaa selityksineen.

1. ja 2. Kovan työn takana olleet virpomisvitsat ja pienet noitani. Ai miten ihanan värikästä vai mitä? Tuolla keittiönkaapissa olisi vieläkin muutama ”saaliiksi” saatu suklaamuna odottelemassa…

3. Miten en ole aikaisemmin tiedostanut Lauri Tilkasen olemassaoloa? Nyt osaan nimetä ainakin yhden hyvännäköisen suomalaisen miesnäyttelijän. Onneksi päädyimme Idan kanssa vuokraamaan ”Kesäkaverit” :D

4. Vauvavieras unohti meille jotain. Tutti on niin sympaattinen ja suloinen, kuten omistajansakin, en millään raaski siirtää sitä mihinkään tuosta hyllyn päältä.

5. Kävimme katsomassa veljelleni paria vuokra-asuntoa – ja onnistuttiin yllättävän helposti löytämään täydellinen kämppä, niiin siistiä kun hän muuttaa tänne Manseen! Vaatteeni mätsäsivät hänen uuden autonsa penkkeihin.

6. Leffassa katsomassa Cinderellaa tyttöporukalla + Peppe. Rebekasta leffa oli vähän tylsä, parasta oli kuulema elokuvan alussa Frozen Fever lyhytelokuva, Viivin mielestä Tuhkimosta voitaisiin tehdä myös moderniversio, tuumattiin, että siinä varmaan tuhkimo ja prissi tapaisivat Tinderissä ja lähettelisivät keskenään whatsapp-viestejä.

7. Olen alkanut jälleen pyöräilemään. Puolessa välissä kotimatkaani kettinki lähti irti, enkä saanut sitä paikalleen, joten hölkäksi/kävelyksihän se sitten meni. Pyöräily on yllättävän kivaa!

8. Sain Lumenelta testiin kevään suloisimman väriset huulikiillot ja kynsilakat, nam!

9. Tein itselleni terveellistä lounasta –  ihan vaan siksi, että voin tasoittaa tilanteen herkuttelemalla illalla.

10. Minun mammatyylini, juoksutrikoot, huppari, lenkkarit ja Bombertakki.

11. Voi Sam! Hän nukahtaa tosi usein sohvalle. Kai siinä on vaan niin mukavaa ottaa päikkärit?

Lisää kuvia löytyy Instagramista -> @magicpoks

Huomenna päästään pääsiäisen viettoon – ja täällä kotonakin on siihen mennessä täysi miehitys. Mitähän kivaa tekemistä sitä keksisi pääsiäiseksi? Sovittiin jo ystäväni Emmin kanssa jo menevämme pitkästä aikaa yhdessä juoksulenkille. Haluaisin myös katsella pari hyvää leffaa ja ottaa vaan iisiä. Eipä ole meikäläisellä ihan mahdottomat haaveet :P

-Maj

0 Comments

 1. christel 2.4.2015

  http://m.youtube.com/watch?v=bLoRPielarA
  Tinderella

  Vastaa
  • Maj 4.4.2015

   voi apua :D

   Vastaa
 2. Mörkö 2.4.2015

  Hei! Mistä ne housut ovat, jotka sinulla on jalassasi tämän postauksen (http://www.olivialehti.fi/magicpoks/2015/03/27/tavallisen-ihana-perjantai/) toisessa kuvassa? :)

  Vastaa
  • Maj 3.4.2015

   Moikka Mörkö! Ne ovat Samsøe & Samsøe-merkkiset housut, jotka ostin täältä Tampereelta, Inchistä :)

   Vastaa
 3. minnna 3.4.2015

  Aiotko enää vaalentaa hiuksia? Sulle voisi sopia hieman vaaleampi hiusväri. Itsekin olen vaihdellut ahkerasti värejä, nyt on taas vaaleampi. Ja heti raikastui ilme :).

  Vastaa
  • Maj 4.4.2015

   Heippa!
   Nyt olen tosi tyytyväinen, enkä ole suunnitellut mitään muutoksia hiuksiini. Viimeksi kommentoit, että ”Sulle sopisi kyllä tummemmat hiukset, ilman mitään raitavirityksiä.” – mistä moinen mielenmuutos?

   Vastaa
   • MINNNA 5.4.2015

    Hei,
    Ok. Ehkä tästä keväästä.. mutta raidoista en itse tykkää, tummemmalla pohjalla. No, hiustahan se vain on. Hyvältä näyttää kuitenkin.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *