Äiti, näytä sun silmiä? Ne on upeat – lausahti poikani minulle ensimmäiseksi, kun tulin junalta ja  hyppäsin autoon. Toinen lause taisikin jo sitten olla, että mitä toit meille tuliaisiksi? Toin kyllä kaikkea ihanaa Helsingistä Lapsimessuilta ja Zarasta, mutta erityisen ihania olivat kyllä Gugguun meille antamat uudet colleget ja trikoot. Vaatteita soviteltiin jo eilen illalla vielä myöhään ja tänään ne iskettiin heti päälle.

Jälleen Gugguun leidit valitsi värit puolestani ja aika nappiin meni molempien lasten kohdalla. Mieheni mietiskeli, että mikä saa tuhannet mammat hullaantumaan näihin lasten college- ja trikoovaatteisiin? Mietin hetken vastausta, mutta tämä mammojen hullaantuminen johtuu varmaan siitä, että Gugguun vaatteet ovat laadukkaita, kestäviä, ajattomia, yksinkertaisia, raikkaita, persoonallisia ja tietty suomalaisia. Ne eroaa muista, eikä niissä ei ole liikaa yritystä, mutta sitten toisaalta niissä on kuitenkin joku juju.

Tänään saatiin koko aamupäivä nauttia ihanan lämpimästä ja aurinkoisesta ilmasta. Me palloiltiin kaupungilla, käytiin herkuttelemassa donitseilla (paitsi minä, äh), otettin kuvia ja haettiin lopuksi noutoruokaa kotiin. Kaikki olivat hyvällä tuulella <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERARebekan ja Samuelin kaikki vaatteet on saatu Gugguulta. Rebellä jalassa Niken Air Maxit ja Sampalla Conversen Simpsons -malliston tennarit. Niin ja jos tekin kuulutte niihin Gugguun vaatteisiin hullaantuneisiin mammoihin, niin vinkkaan, että kohta heidän verkkokauppaansa pitäisi putkahtaa lisää tavaraa!

-Maj

 

0 Comments

 1. Milla 13.4.2015

  Ihania kuvia ja vaatteita:) täytynee käyä nettikaupassa kurkkimassa!

  Vastaa
  • Maj 13.4.2015

   Kiitos, nämä kevään uudet värit ovat kyllä superherkullisia :)

   Vastaa
 2. retromoderni 13.4.2015

  Voi noita söpöläisiä. Samuel oikein poseeraa ;)

  Vastaa
  • Maj 13.4.2015

   Hehe, osaavathan nuo olla aika söpöjä. Samuel on muuttunut taas niin erinäköiseksi, kun hänellä ei ole lääkkeistä johtuvaa turvotusta – muutenkin hän on kasvanut niin paljon :)

   Vastaa
 3. Jenny 13.4.2015

  Ihanat päivänasut ja vitsi mitkä söpöliinimallit!!

  Vastaa
  • Maj 13.4.2015

   Kiitos Jenny <3

   Vastaa
 4. Inkkari 13.4.2015

  Aivan ihania kuvia. Kivat värit noissa vaatteissa.

  Vastaa
  • Maj 13.4.2015

   Jee, kiva kuulla, että tykkäsit. Lapset olivat hyvällä tuulella, vaatteet pirtsakoita ja sattuipa vielä noin kaunis päiväkin olemaan, oli siis kaikinpuolin ilo kuvailla :)

   Vastaa
 5. Kiki de Lep 14.4.2015

  Oi, ihanat noi palasista kootut leggarit. Milloinhan niitä saa ostaa? Tiedän yhden pikkuneidin joka voisi noista ihastua… :)

  Vastaa
  • Maj 17.4.2015

   Varmaan pian, mutta tästä ei taida olla oikein apua, sillä en itsekään tiedä tarkkaa päivää? :/

   Vastaa
 6. pate 14.4.2015

  Törmättiin teidän seurueeseen (siellä ratinan sillan alla :D), ja jo kaukaa bongasin rebekan pöksyt. Jostain syystä tulit heti mieleeni, kun näin nuo legginsit, ja oli melko hämmentävää huomata, että mielikuva osui melkoisen oikeaan :D

  Vastaa
  • Maj 17.4.2015

   Ai hitsi törmättiinkö, taisin olla vähän omissa ajatuksissani, kuten yleensä. Aika hauskaa tosiaan, että mielikuva vastasi täysin totuutta :)

   Vastaa
 7. Eeva 17.4.2015

  Hei! Passaako tuo Gugguun ”oranssi” pipo sen Mini Rodinin persikan takin kanssa hyvin yhteen..? Onko ihan eri sävy(tuo on kai tummempi mutta muuten..?)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *