Taisin varmaan mainita ohimennen, että sain pääsiäisen aikaan käytyä läpi vaatekaappeja ja vihdoinkin lasten toppahaalarit on pakattu varastoon odottelemaan ensi vuotta. Ainakin Reben haalari menee Samuelille, jos ei nyt ensi talvena, niin jossain vaiheessa. Kartoitin myös välikausivarustetilannetta läpi ja huomasin muutamia puutteita, tosin enää yksi juttu on hankkimatta. Rebekka on venähtänyt aivan valtavasti pituutta, tytölle meni tosi pitkään 104 cm kokoiset vaatteet ja nyt yhtäkkiä pitäisikin olla 116 cm tamineet, ellei jo 122 cm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERABogin toppatakki on viime syksyn heräteostos Stockalta, itseasiassa se on ollut tosi loistava näin leutona talvena. Mikään kovien pakkasten takki tämä ei ole, kevyttoppaa pikemminkin. Takki oli käytössä hiihtolomalla Rukalla, alle laitettiin vain villapuku – ja juuri nyt takki on käytössä tytöllä päikyssä, eikä sinnä alle tarvitse pukea mitään paksumpaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAViime kevään vk-takki oli pari kokoa liian pieni Rebekalle, hupsista. Laitoin takin huutikseen myyntiin, kurkatakaahan se tästä, jos teillä on tarvetta 104 cm kuoritakille. Tilalle pitäisi hankkia uusi, ajattelin ostaa joko Popia tai vaihteen vuoksi Molo Kidsiä välillä. Suosituksia?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASamuelin takkitilanne oli loistava. Siskon vanha kuoritakki (98cm) on juuri nyt sopivan kokoinen ja ihan kuin uusi. Uskon, että Samuel ei saa tätä takkia loppuun kulutettua, vaan se lähtee meiltä eteenpäin vielä seuraavillekin käyttäjille. Popin vaatteet kyllä pitävät pintansa ja niistä on iloa monelle lapselle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASampalta löytyy myös ihan ohut Didriksonsin takki, koko 90 cm on oikein sopiva. Didriksonsin takeissa on huippu ”kasvava koko”-ominaisuus eli purkamalla punaisen sauman sisäpuolelta saa hihan mittaan lisää senttejä, ah miten loistava keksintö! Pojalle takki on markkinoitu ”palomies Samin takkina” ja voitte kuvitella miten pieni mies on siitä liekeissään :D

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERACrocsilta saadut vedenkestävät kengät ovat olleet superhyvät ja niillä ollaan menty läpi talven. Allcast Waterproof Duck bootit ovat edelleen päiväkotikäytössä joka päivä. Rebekan hoitaja oli sanonut tytölle, että hän ei tarvitse erikseen kumisaappaita, kun nämä kengät ovat niin hyvät. Stadiumista puolestaan kävimme shoppailemassa lapsille ”remulenkkarit”, joissa hinta ja laatu ovat erittäin kohdillaan. En ollut uskoa, että Rebekalle meni koko 29, irroitettavaa pohjallista apuana käyttäen tsekattiin myyjän kanssa yhdessä, että totta se on. Pysyypä likka ainakin tukevasti maanpinnalla :D

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPopin käsineet ja vasemalla Reiman ”taikahanskat”, olen ostanut ne tytölle joskus 1-vuotiaana, eikä ne jää ikinä pieneksi, mitä ihmettä!?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKenkien lisäksi napattiin Stadiumista myös muutama pirtsakka pipo matkaan (alimmaiset). Neulepipo on Benettonin ja Samuelin lempparipipot on saatu Gugguulta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOstan lapsille aina mustat vk- ja toppahousut. Niissä ei niin lika näy, ne menevät kaiken väristen takkien kanssa, niin tytöllä kuin pojallakin. Samuelilla on käytössä Popin kuorihousut ja Rebekan pöksyt ovat KappAhlin Kaxs-mallistoa. Siinähän taisivatkin olla kaikki vk-varusteet ulkoilua ajatellen. Kaikki olisi nyt kondiksessa, kunhan saan haettua tytölle sen takin vielä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERALoppukevennyksenä Margetädin niksinurkkaus! Mulla on niksit aina kaikkeen, näin pienessä asunnossa oppii  järjestelmälliseksi…. Suihkuverhon tangosta löytyy koukkuja, joissa on pestyt pöksyt kuivumassa. Siinä ne kuivaa nopeasti ja vesikin tippuu suoraan suihkun lattialle. Jep, koko talvi ollaan menty yksillä haalareilla, eikä meillä ole kuivausrumpua. Suurimmat kurat lähtee helposti kostealla rätillä ja pesukoneen jäljiltä haalarit ovat aina ehtineet kuivua aamuksi. Hienosti ollaan pärjätty!

-Maj

 

0 Comments

 1. Katja 8.4.2015

  Hienoa, että et turhaan ostele viittä settiä ulkovaatteita, niinkuin monella blogistilla on tapana.
  Arvostan! :)

  Vastaa
  • Maj 12.4.2015

   Thanks Katja! Mä ostan loppujen lopuksi aika harkiten lapsille vaatteita :)

   Vastaa
 2. Kippuralla 8.4.2015

  mulla roikkuu henkarit suihkutangossa, kätevästi suihkuttaa kamat kurasta ja jää siihen roikkumaan

  Vastaa
  • Maj 12.4.2015

   Meilläkin on ollut siinä henkareita, etenkin kun kylässä on ollut pieniä tyyppejä, niin ulkoilun jäljiltä tangossa on saattanut roikkua neljä haalaria henkareista kuivumassa. :)

   Vastaa
 3. Christina 9.4.2015

  Mitä hienoja Pipo! Erityisesti niitä Gugguu olen ehdottomasti rakastan :)

  Vastaa
  • Maj 12.4.2015

   Gugguut ovat kyllä superihania <3

   Vastaa
 4. Roxy=) 9.4.2015

  Onko teillä aiemmin kokemusta noist Kappahlin Kaxsin housuista? Meillä on pojalla semmoset ja niistä on lähteny siitä teippauksen reunan kohdalta ulkokangas kulumaan niin että on jo reikääkin. Vähän niinku ois paperia joka on monta kertaa samasta kohtaa taitettu ja lähtee siitä sitten repeämään. Miettiny vaan että onko meillä joku maanantaikappale vai onko muillakin ollut samaa ongelmaa.

  Vastaa
  • Maj 12.4.2015

   Moikka Roxy!
   Meillä on muistaakseni ollut tätä ennen jopa kahdet KappAhlin kuorihousut, eikä niissä ole ollut mitään valittamista. Itseasiassa toiset niistä on jopa olleet kolmella lapsella, eikä silti mitään vikaa! Tuostahan voisi reklamoida, jos ostamisesta ei ole kulunut kovin kauan?

   Vastaa
 5. fanny 9.4.2015

  Mikähän noissa Reiman hanskoissa on? Mulla on Reiman hanskat jotka sain joululahjaksi ehkä 10-vuotiaana, ja ne mahtuvat mulle vieläkin ja ovat parhaat hanskat aina lasketellessa. Mitkään eivät pidä kosteutta yhtä hyvin kuin ne!

  Vastaa
  • Maj 12.4.2015

   hähä, eikä!? Ne on taikahanskat :S :D Ehkä ne sitten oikeasti vaan kasvaa salakavalasti käyttäjän mukana :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *