Voisko joku nyt vähän jouduttaa tota kesää, ihan oikeasti! Jäädyin trenssissä, mutta kalenterin mukaan nyt todellakin pitäisi jo olla balleriina- ja trenssikelit. Olin viime syksynä ihan liekeissä löytäessäni River Islandin rekeistä värikkään kimonon, joka oli käytetyin vaatekappaleeni Mallorcan lomalla lokakuussa. Kimonon myötä olen hullaanutunut kaikista kevyistä, liehuvista vaatteista ja tietty paisley-kuvioista, hapsukengät vaan puuttuu – ne voisikin laittaa ostoslistalle.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATrenssi – H&M
Laukku – COS
Aurinkolasit – Komono
Mekko – Bik Bok
Kengät – H&M

OLYMPUS DIGITAL CAMERATämäkin asu olisi vaan niin paljon kivempi ilman sukkahousuja vai mitä te sanotte? Veikkaan, että tästä mekosta tulee yksi kesän lempparivaatteistani, niin ihanan rento ja tyttömäinen, ihan täydellinen kesäiltoihin.

-Maj

0 Comments

 1. zara 23.4.2015

  Saisinpa suostuteltua sinut sirompiin kenkiin! Sinulla on mukavia vaatteita mutta tuntuu etta kengat ovat ihan eri maailmasta ja minun silmaani pilaavat koko asun. Tasta tietysti voi olla eri mielta :).

  Vastaa
 2. anna 23.4.2015

  Hei!

  Olisi ihana nähdä tuo mekkosi vähän paremmin :) Näyttää niin kauniilta!

  Vastaa
 3. Siiriz 23.4.2015

  Ykkönen vei sanat suusta. Mautoja wt halpis pieksuja

  Vastaa
 4. minna 23.4.2015

  Kamalat kengät. Trenssi on kiva. Kuinka pitkät hiukset sulla on (omat hiukset)? Voisit olla joskus kokonaan ilman pidennyksiä ja tehdä siitä postauksen, mitä eroja huomasit..

  Vastaa
 5. mallukka 26.4.2015

  Tosi kaunis asu,jonka valitettavasti pilaa aivan liian raskaat kengät!Ehdottomasti jotku keveämmät kengät tämän tyyppisen asun kanssa!!!

  Vastaa
 6. Sini 26.4.2015

  Ehdottomasti samaa mieltä kuin aiemmat, aivan liian raskaat kengät näin keveään asuun! Asu on todella kaunis, eikä kengissäkään ole mitään vikaa – ne vain eivät sovi tähän asuun, vievät kaiken huomion. :(

  Vastaa
 7. Linda 28.4.2015

  Hmm ymmärrän kyllä aiempia kommentoijia; itsekään en välttämättä valitsisi kyseisiä kenkiä noin keveän mekon kanssa. Mutta toisaalta kun miettii vuodenaikaa ja muuten tyylisiä, niin kengät ovat nappivalinta :) Pienemmillä kengillä asu olisi näyttänyt kylmältä ja nyt taas paksut sukkahousut, kengät ja trenssi tekevät tästä lämpimämmän! Minä tykkään :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *