Hupsista, miten tässä näin kävi? Lupasin nimittäin ystävälleni Emmille, että alan hänen kanssaan herkkulakkoon koko huhtikuuksi, alkaen n y t heti. Tämä ehdotus tuli häneltä spontaanisti eilisellä juoksulenkillä… Heikolla hetkellä menin sitten suostumaan :D

Meillä on tietysti kaapit täynnä kaikkea hyvää Kinder-patukoista lähtien, äää! Tämä on kuulkaas kova pala tyypille, joka aloittaa aamunsa kolmella kupilla kahvia – ja ihan jokaisen kupillisen kaverina on poikkeuksetta oltava jotain makeaa. Minulla on myös tapana palkita päivän päätteeksi itseni jollain makealla herkulla. Noo, ehkäpä tosiaan pieni breikki herkutteluun tulee ihan tarpeeseen, vappuna sitten suupielet sokerissa seuraavan kerran.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Suunnitelmana on alkaa jälleen venyttämään lenkkejä vähän pidemmiksi, sillä syyskuussa tarkoituksena olisi jälleen osallistua juoksutapahtumaan, puolimaraton taitaa olla se meidän matka nyt jo toistamiseen. Sovittiin Emmin kanssa, että käydään yhdessä heittämässä kerta viikkoon reippaan kympin lenkki ja jossain vaiheessa myös lähemmäs 20 km. Olen koittanut kunnostautua myös hyötyliikunnan suhteen, pyöräily on oikeasti aika kivaa. Kuntosalillakin tykkään treenata, tarvitsisi varmaan kehitellä jostain uusi saliohjelma, kun oma meininkini salilla on ollut lähiaikoina vähän hapuilevaa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaikki vaatteet/Nike.

En muuten ole, enkä koskaan ole ollutkaan, yhtään kilpailuhenkinen ihminen, en pätkääkään. Sen sijaan olen todella sinnikäs, kun päätän jotain niin en luovuta helposti. Juoksutapahtumiin en voisi ikinä osallistua kilpaillakseni muiden kanssa, vaan voittaakseni itseni. Me ollaan Emmin kanssa hyvä tiimi, tsempataan toisiamme, yhteiset juoksulenkit ovat ainakin minulle tietynlaista terapiaa. Puolikkaalle osallistuminen puolestaan tuo vähän lisää motivaatiota tekemiseen ja jos joku tavoite pitäisi heittää, niin haluaisin parantaa (edes parilla minuutilla) viime vuoden aikaani, joka oli 2h 9 min.

-Maj

 

0 Comments

 1. Mäkin oon miettinyt, että vois pitää jonkinnäkösen herkkulakon kesään asti. Oon ihan kauhee suklaahullu. Kesää en kuitenkaan pystyis olla ilman herkkuja, kun tulee kuitenkin syötyä ihan överimäärä jäätelöä. :D

  Vastaa
  • Maj 5.4.2015

   Mä oon kans oikea sokerihiiri ja viime kuukausina herkuttelu on lähtenyt ihan lapasesta, mutta nyt tuli stoppi! Lähdehän mukaan herkuttomaan Huhtikuuhun meidän kahden herkkulakkolaisen kanssa?

   Vastaa
 2. J 4.4.2015

  Mistä tuo takki on ostettu? :) onpas kivan värinen!

  Vastaa
  • Maj 5.4.2015

   Takki on Intersportista ostettu :)

   Vastaa
 3. kaisa90 5.4.2015

  Miksi käytät ruskeita piilolinssejä? Etkö tykkää sinisistä silmistäsi? Annat huonoa esimerkkiä tyttärellesi kauneusfeikkauksilla:(

  Vastaa
  • Maj 5.4.2015

   Siksi koska haluan? Enkä mä mitään huonoa esimerkkiä piilolinssejä käyttämällä anna, höpöhöpö nyt :) Jos tuolle linjalle lähtee, niin se on aika loputon suo.

   Vastaa
 4. Mariella 5.4.2015

  Ihana takki! Tsemppiä juosuihin :) Ja kaisa90: Värilliset piilolinssit tuskin vaikuttavat tyttäreen! Logiikallasi ei saisi siis hiuksiakaan värjätä?

  Vastaa
  • Maj 5.4.2015

   Kiitos, tsemppiä tarvitaan :) Ja olen muuten ihan samaa mieltä kanssasi!

   Vastaa
 5. ammi 5.4.2015

  Aiotko laihduttaa kohti kesäkuntoa vai miksi herkkulakko? Vielähän sitä ehtii tiristää kiloja pois :)

  Vastaa
  • Maj 5.4.2015

   No joo vähän sitäkin ja myös siksi, että karkin mässyttämisestä on tullut päivittäinen rutiini, eikä poikkeus…

   Vastaa
 6. Riikka 5.4.2015

  Sä näytät näissä kuvissa jotenkin terveemmältä kuin pitkään aikaan. Toivottavasti tavoitteenasi ei ole laihduttaa liikaa!

  Vastaa
 7. iinja 7.4.2015

  Harvoin kommentoin, mutta nyt päätin tulla huikkaamaan, että näytät ihan tosi freshiltä näissä kuvissa. :) Tollainen sporttityyli kyllä sopii sulle tosi hyvin!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *