Pyörähdin Vichyn yhteistyöprojektin tiimoilta nopeasti Tanskassa yhden yön reissulla. Yövyimme ihastuttavan romanttisessa Gilleje Badehotelissa. Koko paikka ja etenkin huoneeni oli upea, ikkunoista avautuivat ihanan levolliset maisemat. Hotskussa oli yhtä levollinen fiilis, kuin Vihterpalun kartanossa jossa vierailin syksyllä – molempiin tekee mieli palata vielä joskus uudelleen. Yksi erittäin hyvin nukuttu yö teki kyllä terää, mutta tänä aamuna lähdettiin matkaan aamulla kymmenen aikaan ja saavuin Tampereelle vasta illalla seitsemän jälkeen, näytän just nyt ihan Pikku Lapaselta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reissusta ja sen sisällöstä kuulette varmasti lisää myöhemmin. Huomenna palailen viikkokatsauksen kanssa, mutta nyt on pakko luovuttaa – kauniita unia kaikille :*

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *