Koko päivä on mennyt touhutessa – ja niin se yleensä menee kun meidän äiti on täällä kyläilemässä, sillä hän ei ole paikallaan viihtyvää sorttia. Lapsuudestani muistan jo kuinka äiti tohotti menemään rätti kädessä, kotona asuessani vihasin imurin ääntä, joka kuului mielestäni liian usein. Sillävälin kun lapset ja Miika menivät päikkäreille (mitä ihmettä?!?!), kävimme kosmetiikkavarastoni rauhassa & huolella läpi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKätköistäni löytyikin ”muutama” purkki, kaikki eivät mahtuneet edes pöydälle! En muista koska olisin viimeksi jaksanut tehdä tätä hommaa, laatikon pohjalta löytyi nimittäin jokunen ihan luvattoman vanha tuote.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMamman mukaan lähti muovipussillinen kamaa, siskokin saa sitten käydä kurkkimassa, josko sieltä löytyisi hänellekin jotain tarpeellista. Paljon laitoin myös avattuja ja käyttökelvottomia tuotteita roskikseen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERANyt yhdestä laatikosta löytyy hiustuotteet, yhdestä boxista vartalotuotteet ja meikit laitoin erikseen minigrip-pusseihin. Keräsin myös matkakokoiset tuotteet yhteen laatikkoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERANote to myself: yhtään uutta Victoria’s Secretin tuotetta ei saa ostaa ennen kuin vanhat on käytetty pois.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAi että miten hyvä fiilis tästä tuli. Nyt jatkossa tiedän mistä löytyy mitäkin, kaappeihin tuli lisää tilaa ja meikkipussikin päivittyi siinä samalla. 

Koko lauantai sujahti melkein siivoillessa, mutta vitsit miten hyvä fiilis nyt on. Onko siellä ruutujen takana muita kosmetiikkahamstereita? Suosittelen muuten lämpimästi kaikille kaappejen siivoilua, vaikka se tavaroiden läpikäyminen on hidasta, niin onhan se nyt ihanan palkitsevaa hommaa!

-Maj

 

0 Comments

 1. TiiaHanna 18.4.2015

  Todellakin palkitsee! Oma elämä tuntuu olevan nyt hirveessä myllerryksessä, joten kaipasin jotain pientä selkeyttä – aloin käymään kotia läpi kriittisellä silmällä ja surutta antanu jo nyt hurjat määrät tavaraa kiertoon. Ja loppua ei näy. Mutta kyllä on jotenkin seesteisempi olo kun tavaramäärä pienenee.

  Haluan Maj kiittää siua ihanasta blogista! Vaikka elämäntilanne itelläni on eri (lapseton sinkku), niin silti vilkuilen tänne lähes päivittäin uuden postauksen toivossa :) Ihanaa kevään odotusta kokonteidän perheelle!

  Vastaa
  • Maj 20.4.2015

   Siis ihan sama täällä! Saan oikein hyvää oloa siitä kun laitan tavaraa kiertoon – ootko huomannut, että siihen jää melkein koukuuun!? Loppua ei näy myöskään näille mun touhuilleni, haha! Ja iso kiitos sinulle, aika ihanaa, jos jaksat käydä täällä päivittäin lueskelemassa <3

   Vastaa
 2. anniina 18.4.2015

  Itekin järjestelin meikit eilen ja heitin vanhoja pois! Muitakin kaappeja oon viime päivinä käyny taas läpi, se on kyllä jotenki tyydyttävää hommaa :-D tosin mun meikkivarastot on vähän eri luokkaa kun sulla, tyyliin yks meikkivoide, yks ripsari, yhet valo-, kulma- ja rajauskynät ja pari huulipunaa!

  Vastaa
  • Maj 20.4.2015

   Se todella on! Mulla oli tuolla meikkikasojen seassa ihan hävyttömän vanhoja tuotteita, yök.

   Vastaa
 3. Ade 19.4.2015

  Oho! Käytätkö oikeasti kaikkia noista?

  Minulla on yksi ripsari, yksi puuteri, yksi meikkivoide, yksinluomiväripaletti jne. Vain kynsilakkoja on ehkä 5kpl. Ja toisen huulipunan haluaisin mutta en ikinä muka kerkeä ostamaan.Samaten hoitoainetta ja shampoota on kerrallaan vain yksi purkki. Ennen hamstrasin enemmän, sittemmin olen huomannut että yksi kutakin riittää minulle. Arkimeikkiin riittää rajaus ja ripsari, joten se luomiväri tekee sit sen juhlameikkini.

  Vastaa
  • Maj 20.4.2015

   Haha, en käytä, laatikoissa on paljon avaamattomia tuotteita jemmassa odottelemassa, että vanhat/käytössä olevat loppuu :) Kauhistutko, jos sanon, että melkein kaikki päivittäin käyttämäni ihon- ja hiustenhoitotuotteet olivat kuvaushetkellä kylppärin kaapissa…?

   Vastaa
 4. Laura 19.4.2015

  Mun pitäis alkaa samaan hommaan, ja vielä aivan yksin ilman äitiapuria. Ai niin ja pikkuassarin kanssa, iih.

  Vastaa
  • Maj 20.4.2015

   Alat sitten kun assari on unilla? :D

   Vastaa
 5. Henrietta 19.4.2015

  Juuri viime viikolla siivosin meikkilaatikon, siellä tosin oli vain melko vähän tuotteita. Sen lisäksi putsasin ja pesin hiusharjat kunnolla ja järjestin ponnarit ja pinnit pieniin bokseihin. Nyt on hyvä järjestys, vielä kun jaksaisi tehdä vaatekaapille saman operaation… :D

  Vastaa
  • Maj 20.4.2015

   No sepä, mulla on ihan sama edessä, voi a p u v a!

   Vastaa
 6. Inspire me Sunday 19.4.2015

  Saman operaation suoritin itsekin muutama viikko sitten ja paljon karsin turhaa pois. Kummasti sitä on kaikkea purnukkaa kertynyt vaikken edes mielestäni ostele paljoa kosmetiikkaa. Nyt on kylppärissä taas hyvä järjestys ja mukavaa meikata kun kaikki tarvittava löytyy helposti :)

  Vastaa
  • Maj 20.4.2015

   No se on totta! Laitoin itseni kosmetiikanostolakkoon :P

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *