Ylen Puoli Seitsemän -ohjelma (@puoliseitseman) on kannustanut mammoja lähtemään mukaan #lapsistailaa-haasteeseen, jossa on siis tarkoituksena antaa lapsen valita äidin vaatteet.

Kerroin lapsilleni tästä stailausmahdollisuudesta ja he olivat heti mukana, innosta kiljuen. Sovimme ensin, että Samuel 3v ja Rebekka 5v valitsevat yhdessä minulle asun, mutta heidän näkemyksensä erosivat niin paljon toisistaan, että heidän oli saatava rakentaa minulle ihan omat asut.

Rebekan mielestä asuni tuli olla tyylikäs ja kimaltava, hän komensi minua laittamaan pinkkiä huulipunaa ja valkkasi jalkaani kiiltävät korkokengät.

OLYMPUS DIGITAL CAMERARebekka käytti paljon aikaa tämän asun miettimiseen, hän muutti mieltänsä muutaman kerran, kunnes vihdoinkin lopputulos tyydytti määrätietoista neitiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Paljettijakku – Gina Tricot
Paljettipaita – H&M
Hame – Vero Moda
Kengät – Aldo

OLYMPUS DIGITAL CAMERASamuelin valitsema asu on leikkisämpi ja kenkävalintakin on huomattavan mukava. Eriyisesti poikaa ihastutti asun ponit. Pyysin häntä perustelumaan tämän valinnan ja sain vastaukseksi ”tuo on ihana paita ja ihana mekko”

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMy Little Pony aiheiset paita ja hame ovat Asokselta ja kengät Crocsilta.

No miten on, lämpenetkö lasteni tekemille stailauksille? Lähtisitkö ihmisten ilmoille näissä minulle valituissa asuissa?

Jos sinäkin haluat lähteä mukaan haasteeseen, niin kuvaa itsesi lapsesi valitsemassa asussa ja lataan se Instagramiin käyttäen #lapsistailaa -tägiä. Stailaushaaste jatkuu koko pääsiäisen ajan ja parhaimpia paloja nähdään Puoli Seitsemän -ohjelmassa ensi tiistaina.

Magicpoksin löydät Instagramista -> @magicpoks

-Maj

 

 

0 Comments

 1. J 5.4.2015

  ei hassumpaa :D . Mites saisiko miehenkin vielä valkkaan asun vaimolleen :D

  Vastaa
 2. jenny 6.4.2015

  Ihana miten paljon tytön ja pojan näkemykset eroo jo tossa vaiheessa! :D Miikan stailausta viel kehiin!

  Vastaa
 3. Inkkarit 6.4.2015

  Hienot asut on lapset valinneet. Rebekan valitsema on niin hänen näköinen ja Samuelilla hyvä kenkävalinta:)

  Vastaa
 4. Atro Niiniluoto 9.4.2015

  Ei huono valinta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *