Mun kenkäkaapissa ei ole mitään kivoja avokkaita, mutta korollisia sandaaleja löytyisi kyllä,  en vaan osaa käyttää niitä sukkien tai sukkisten kanssa. Löysin Zarasta muutama viikko sitten ihanat kengät (tietty sandaalit) – ja mikä tärkeintä, korkeasta korosta huolimatta ne ovat niin mukavat jalassa. Helmikuussa ostamilleni avokkaille kävi näin, tuntuu jotenkin etten ikinä onnistu löytämään kauniita ja kunnollisia avokkaita.

Eilen tarkeni vilautella vähän säärtä, mutta kauniin ilman vastapainoksi tänään sitten sataakin lunta. Kamoon, LUNTA tai no, räntää… Ehkäpä juhannuksen jälkeen voi odotella sandaalikelejä saapuvaksi, mur!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paita – Gina Tricot
Hame – Lindex
Clutch – Reyform
Kengät – Zara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Tiedättekö sen epävarman, ujon tunteen, kun ensimmäistä kertaa vetäisee pitkän talven jälkeen jalkaan shortsit tai hamosen ilman sukkiksia? Mun jalat niin huutaa väriä, aijai, kesä tule jo!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *