Rebekka kutsuu meidän naapuruston naisten tapaamisia mammakerhoksi, tyttö utelee, että mitä siellä mammakerhossa puuhaillaan niinä harvoina kertoina, kun lapset eivät ole mukana? Yleensä me istutaan iltaa vähän vuorotellen toistemme kodeissa, laitellaan yhdessä ruokaa ja vaihdetaan kuulumiset rauhassa, rentoudutaan. Välillä ollaan innostuttu varaamaan jostain raflasta pöytä ja pari kertaa ollaan päästy myös tanssimaan saakka.

Eilen kävimme tällä seitsemän hengen mutsiporukallamme syömässä Torni Hotellin Grill It! -ravintolassa – ja myöhemmin vielä siemailtiin drinksuja ihaillen maisemia 25. kerroksen Moro Sky Barissa. Grill It:ssä oli ihan hyvät safkat, ei mitään yllättävää, eikä ehkä ylistämisen arvoista, mutta maistuvaa kyllä. Otin itse kanavartaan eli Thai Seven Spices -maustettua kananrintaa, minttujogurttia ja kasvistabboulehia. Likat vähän valittelivat Halloumjuustosalaattin sisältöä, sillä iso versio salaatista sisälsi vain kolme pientä palaa juustoa.

Oletteko te käyneet safkailemassa Grill It:ssä? Millaisia fiiliksiä ruoka herätteli? Olitteko tyytyväisiä palveluun? Mä kyllä ajattelin käydä testaamassa toistakin annosta :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä on jotenkin niin ihanan spontaani ja hyväntuulinen kuva meistä. Emmi <3

mammat2

Tuolla yläkulmassa näkyykin tuo leideiltä vähän moitteita saanut salaatti, näköjään en saanut omaa kanavarrastani kuvattua ollenkaan, taisi olla liian nälkä :D

Oli kyllä ihana ilta – teki niin hyvää taas nähdä näitä upeita leidejä. Olen kovasti kiitollinen, että omasta naapurustosta on löytynyt näin ihania  tyyppejä, jotka ovat vieläpä samanlaisessa elämäntilanteessa.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *