matiMaanantai meni oikein leppoisasti, illalla Miika ja lapset leipoivat pipareita, avustin vähän koristelussa. Tuli oikein jouluinen fiilis näin huhtikuussa :D

Tiistaina olin lounastreffeillä ystävän kanssa ja lähdin (rohkeasti) liikenteeseen sinisissä farkuissa. Lounaan jälkeen kuvailin Ilmarin ja Henriikan mammatyyleihin ja ehdin kotiin vähän ennen neljää. Rebekalla on tiistaisin jumppa, Miika lähti viemään tyttöä harjoituksiin ja sain vaihdossa ensimmäistä muuttokuormaa Tampereelle tuoneen veljeni meille kylään.

ketoVeljeni jäi meille yöksi – ja keskiviikkoaamu aloitettiin yhdessä täydellä tohinalla. Samuelia käytettiin labrassa, jonka jälkeen suunnistetiin Ikeaan hankkimaan veljeni uuteen kotiin mm. uusi peili. Olin myös varannut Samuelille samalle päivälle vielä ajan ihotautilääkärille, koska hänelle on ilmestynyt aika ärhäkkää ihottumaa taipeisiin ja ympäri kehoa. Lääkärikäynnin jälkeen lähdin moikkaamaan Köpiksestä palannutta Idaa, ajoin Viivin kodin kautta viemässä hänelle muutaman tavaran. Keskellä yötä olin vielä siivoushommissa. Hymyilytti, kun löysin arkistojen kätköistä kuvan suloisesta pikku-Viivistä <3

Torstai ei alkanut kovin lupaavasti, Miika oli lähtenyt autolla työreissuun, joten me lasten kanssa pyöräiltiin vesisateessa kauppaan, koska maitokin oli loppu :( Onneksi Eve tuli herkullinen pastasalaatti sekä vauva kainalossa meitä viihdyttämään. Kun Eve lähti kotiin, tulivat seuraavat vieraat, toinen ystäväni lapsineen. Omat lapset olivat lopulta aivan älyttömässä iltavillissä ja kun lopulta sain heidät nukkumaan, niin näytin lähinnä elävältä kuolleelta, otin itsestäni kuvan todisteeksi. Ystäväni Emmi tuli meille vielä kylään lasten mentyä nukkumaan, kerrankin saatiin vaihtaa kuulumiset rauhassa. Kauhottiin molemmat kaksinkäsin dippiä ja porkkanoita suuhumme ja parannettiin siinä maailmaa. 01.30 yöllä skannasin vielä, jotain veljeni unohtamia papereita. Ahdistuin, kun tajusin, että minulla on vain viisi tuntia aikaa nukkua.

pePerjantai oli lyhyistä yöunista huolimatta aivan huikean hyvä päivä! Vein lapset päikkyyn ja heitin samalla juoksulenkin. Tein supertehokkaana töitä, olin palaverissa, fillaroin Go Go:lle, tein TRX-treenin ja fillaroin jälleen hakemaan lapset kotiin. Kadotin pyöräillessä menomatkalla hanskani ja päätin, että jos löydän sen paluumatkalla, niin pohdiskelemani asia sujuu, kuten olin ajatellutkin. Sehän löytyi, jes, taivaalta kolahteli rakeita, mutta se ei lannistanut. Miikakin tuli sieltä työreissustaan – ja koko porukka oli niin hyvällä tuulella. Illalla lähdettiin Samuelin kanssa hakemaan Mummoa juna-asemalta ja samalla napattiin Marusekista mukaan iltapalasushit, ai että.

 

lasuKoska viime maanantaina onnistuin banaanibannareissa, niin niillä on sen jälkeen herkuteltukin sitten useaan otteeseen. Kuten jo aikaisemmin kerroin jo, viikonloppu meni ihan kokonaan verkkareissa touhuillen. Miten paljon ihmisillä voi olla turhaa tavaraa? Meidän romuhuone on vedetty tiililadonnalla täyteen lattiasta kattoon – ja näkisittepä autotallin, huhhuh! Pyöräkärryllekin annettiin haikeat hyvästit. Samuel nukahti jo seitsemältä illalla ja mummo lähti takaisin Ylivieskaan. Löysin itseni näpyttelemästä tiistaina kuvaamaani Mammatyylit-postausta vielä näin maanantain puolella.

En tiedä mistä tämä energia oikein kumpuaa, mutta mä olen ollut menossa kuin joku duracellpupu, muu perhe ei meinaa oikein pysyä vauhdissa mukana. Onkohan herkuton huhtikuu antanut uudenlaista energiaa? Voin ainakin kertoa, että ruoka on maistunut erittäin hyvin :)

ps. Jaoin postauksen kuvat useampaan osaan, teidän toiveidenne mukaisesti. Oliko lueskeleminen nyt helpompaa?

-Maj

0 Comments

 1. Rena 20.4.2015

  Wow, you were really active!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Ida 20.4.2015

  Nämä on ihan mun lempipostauksiani! Mahtavan energinen viikko varsinkin tämä. Ja kyllä, mun mielestä oli nyt kivempi lukea kun kuvat oli jaoteltu eri tavalla :)

  Vastaa
  • Maj 21.4.2015

   Jeee, tosi kiva kuulla, sitä ei itse aina oikein tiedä, että mitkä postaukset on lukijoille mieluisia, jos ei palautetta tule, minä kun en kävijämääriä juuri seuraile :D Kiitos viestistäsi :))

   Vastaa
 3. Uuttakohti 20.4.2015

  Hei. Jouluisissa tunnelmissa oltiin täälläkin pari päivää sitten kun keittelin riisipuuroa kookosmaitoon ja päälle laitoin vielä kanelia ja manteleita. Nam.
  http://www.lily.fi/blogit/uutta-kohti/taytelainen-maidoton-riisipuuro

  Vastaa
  • Maj 21.4.2015

   Uuuu, kuulostaa herkulliselta, ai että!

   Vastaa
 4. Juuli 20.4.2015

  Juu, nyt on paljo helpompi lukea, ku kuvia ja tekstejä on ripoteltu pienempiin osiin. Ja luulin tota pikkutyttöä kuvassa Rebekaksi, kyllä on niin paljo samaa näköä :)

  Vastaa
  • Maj 21.4.2015

   No Viivihän on Reben siskopuoli, niin eihän tuo mikään ihme ole :) Kiva kuulla, että tämä muutos oli mieluinen :)

   Vastaa
 5. henriikka 20.4.2015

  Jes, nyt näitä on kivempi lukea!:)

  Vastaa
  • Maj 21.4.2015

   Hyvä juttu, palautteen jättäminen kannattaa aina :D

   Vastaa
 6. Merja 20.4.2015

  Kiva tarina – tosin aivan hengästytti sun vauhdissa :)

  Vastaa
  • Maj 21.4.2015

   Haha, mä oon toiminnan nainen :DDD

   Vastaa
 7. iina 20.4.2015

  oho, en ollut itse ehtinykään kommentoimaan kuva-asiaa, mutta kiva kun olit muuttanut sitä. helpompi lukea ja pysyä kuvien ja tapahtumien perässä kun näkee tekstin samalla ruudula eikä tarvi selata ees ja taas :) olet ihanan inspiroiva ja valloittava nainen, maj! kiitos hauskasta ja viihdyttävästä blogista <3

  Vastaa
 8. Jenny 21.4.2015

  Joo, mahtava postaus ja helpompilukuinen tosiaan.
  Ihanalta kuullostaa teidän arki, kasvatat tähän maailmaan varmasti kaksi aivan mahtavaa pikkutyyppiä!

  Vastaa
  • Maj 21.4.2015

   Hauskaa, että nämä arkiset kuulumiset jaksaa kiinnostaa. Ajattelin jatkossakin joka maanantai vastaavan tehdä :) Kiitos kommentista <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *