Eli siis samaan tuttuun tapaan 10 (+2 extra) kuvaa selityksineen viime viikolta. Olen saanut positiivista palautetta sellaisista postauksista, missä kerron arjen kuulumisia ja mielestäni tämä kollaasijuttu on helppo ja kiva tapa avata teille, että mitä meille kuuluu just nyt – ja summata viikon kuulumiset. Ajattelin ottaa tavaksi kirjoitella joka maanantai vastaavan, milltäs kuulostaisi? Kuvat poimin kamerasta ja puhelimesta :)

 

jjjj1. Maanantai oli poikkeuksellisesti vapaapäivä ja se sujuikin tosi leppoisasti. Aamupäivällä napattiin lasten kanssa Ida mukaan ja paineltiin HopLopiin koko porukalla. Ida antoi muksuille synttärilahjaksi lahjakortin HopLopiin, joten saatiin sekin samalla törsättyä. Helpollahan sitä nykyään pääsee Samuelin ja Rebekan kanssa, ehdittiin istuskella ja vaihtaa kuulumiset samalla. Illalla ajeltiin koko porukalla Nokialle, ystäväni kanssa hölkkättiin lenkki ja saunottiin päälle, miehet ja lapset grillailivat makkaraa. Hyvä lopetus pääsiäiselle :)

2. Salimuija tulossa treenaamasta, vieläkin salihommat ovat pientä hapuilua, mutta kyllä mä hien olen siitä huolimatta hyvin saanut pintaan. Sovin treffit perjantaille PT tuttuni kanssa.

3. Lapset saivat pr-toimiston lähettämät Samsoniten reput ja laukut, voi sitä riemua, koko viikko leikittiin reissuun lähtemistä. Yleensä pienet hölmöläiset olivat matkalla afrikkaan ja reput oli lastattu täyteen pikkuautoja.

4. Koko viikko oli aika liikuntapainotteinen, yhteensä tuli heitettyä 4 lenkkiä ja 2 salitreeniä, huomaan, että kunto on jo vähän kohonnut.

5. Kävin kehonkoostumusmittauksessa ja metabolinen ikäni oli 14 vuotta, haha, se yllätti positiivisesti! Mä olen kiitollinen, että olen pysynyt näin terveenä, eikä mulla ole mitään perussairauksia tai allergioita. Suoraan mittauksista juoksin Punnitse & Säästän kautta junaan. Sovittiin treffit Saaran kanssa kaupungille, herkuteltiin sushilla ja käytiin ostoksilla, illalla chillattiin vaan Sapen luona.

6. Lauantaina heräiltiin rauhassa ja tehtiin hyvää aamiasta, jonka jälkeen suunnattiin Lapsimessuille. Gugguun osastolla kävi kauhea kuhina koko ajan, ihailtiin myös Metsolan ja Papun lastenvaatteita. Ihmeltiin uusia hamppari-Crocseja ja tsekkattiin myös lelut.

7. Sape löysi itsensä.

8. PetExpokin tuli kierreltyä läpi, kuten jo kerroinkin, siellä oli paaaljoon kaneja, mutta myös muita eläimiä. Tässä kuvassa meneillään haukkujen temppushow :D Mua vähän hymyilytti ne Kanien estekisat, näin sieluni silmin 12-vuotiaan Saaran siellä innokkaana kannustamassa omaa kaniaan yli esteiden :D

9. Me ostettiin kengät. Me oltiin niin ylpeitä.

10. Ah, sunnuntai. Eilinen oli niin ihana päivä. Ei haitannut vaikka jouduin Arnoldsiin, herkkulakossa :P Teki mieli rutistella lapset puhki.

11. Ostin itselleni ihan ensimmäisen sykemittarin ja sitä piti vielä testata illalla. Vedettiin mammojen kanssa lenkki ja jäin yksin vielä sen jälkeen hölkälle. Miten ihanan raikas ilma, oli hyvä juosta. Sykkeet kohosivat korkeimmillaan about 170 tienoille, aika hauska seurata tuosta mittarista myös kalorinkulutusta ja treenin kestoa.

12. BONUSKUVA tältä aamulta! Olen niin ylpeä itsestäni, kun onnistuin tekemään ehjän banaanipannarin, vitsit! Kaikki aikaisemmat yritykseni ovat olleet yhtä mössöä, nyt vasta sisäistin, että niiden paistamisessa pitää olla todella kärsivällinen… Voittajafiilis näin heti maanantaina!

Sellainen viikko mulla, se meni jälleen nopeasti ja näin jälkikäteen ajateltuna huomaan, että tuli tehtyä tosi paljon kaikenlaista. Toivottavasti tästä viikosta tulee yhtä kiva – ainakin alku on erittäin lupaava :) Kertokaahan teki pitkästä aikaa, että mitä sinne kuuluu?

-Maj

 

0 Comments

 1. Henriikka 13.4.2015

  Nää ”viikkokatsaukset” on tosi kivoja, mutta semmonen pieni parannus ehdotus ois, että laittaisit aina muutaman kuvan ja sitten niitten tekstit ja taas muutama kuva ja tekstit. Nyt noita on vähä hankala lukea ku ekaks tulee kuvat ja sitten tekstit, niin pitää aina palata ylöspäin kattomaan et mikä kuva olikaan mihinki tekstiin. Sekava selitys, mutta toivottavasti sait selvää :D

  Vastaa
  • Maj 14.4.2015

   Hei kiitos palautteesta, ymmärrän mitä tarkoitat – ja siinä on kyllä kieltämättä idistä, katsotaan mitä keksin :)

   Vastaa
 2. Juuli 13.4.2015

  Tulin just samaa parannusehdotusta tänne kommentoimaan ku tuossa ylempänäki. Eli kuvan alle hetimiten teksti, niin pystyy paremmin yhdistään ne mielessään. Muuten tää on tosi kiva idea, että kuva ja lyhyt selitys :)

  Vastaa
  • Maj 14.4.2015

   Mä tuumailen asiaa :)

   Vastaa
 3. Ninni 13.4.2015

  Miten valmistat sun pannarin? :)

  Vastaa
  • Maj 14.4.2015

   2 kananmunaa ja bansku sekaisin blenderillä -> paistinpannulle kookosöljyä ja miedolla lämmöllä paistumaan about 15-20 min :)

   Vastaa
 4. jenppu 13.4.2015

  Onko tuo mikä Polarin malli??

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *