Eihän ketään inspiroi enää pukeutua talvitakkiin, mutta ei tuo keli anna paljoa vaihtoehtoja. Eikä kukaan varmasti voi oikein innostua kevään kynnyksellä näistä asukuvista, joissa on villakangastakki, buu! Ei näillä keleillä oikeasti vaan oteta mitään kivoja asukuvia, räntää tulee pläin pläsiä. No, mutta otettiin me nyt kuitenkin pari, joista yksi on tässä.

Olen varusteltu tuimalla ilmeellä (oikeasti se on vain perusilmeeni) ja hiuksetkin ovat kuin liimattu päähän kiinni. Tämä (kevät)takkityttö on vaan niiii-iin kyllästynyt jo talvivarusteisiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATakki – Dixi coat
Paita -Elvine
farkut – BLK DNM
Kengät – H&M
Laukku – DKNY

Tämän mielenkiintoisempaa matskua en pysty tarjoamaan, joten kuvitelkaa tuohon mummotakin tilalle nahkatakki, aijai. Olette varmaankin huomanneet, että näitä asukuviani ei ns. ”lavasteta”, vaan tälläkin asulla mentiin about kuusi tuntia täyttä ravia ympäri kyliä.

-Maj

0 Comments

 1. jr 2.4.2015

  Ei kyllä liity aiheeseen millään,mut näin sun äidin tänään Prismassa ja piristi päivääni;hän katseli kolmea tyttöäni ja hymyili niin ystävällisesti heille ja mulle.:):) mietin,että ompa kyllä ystävällisen oloinen ja että tulikohan hänelle mieleen omat lapsenlapset siinä.:)
  Hassua/hauskaa,kun näin blogin kautta tunnistaa jonkun ulkonäöltä..

  Vastaa
  • Maj 4.4.2015

   No voi että, meidän mamma on kyllä aika ihana. Hän ajattelee kaikista ihmisistä, tutuista ja tuntemattomista niin positiivisesti ja kauniisti <3

   Vastaa
 2. minnna 3.4.2015

  Nauratti tuo kun kirjoitit ”tällö asulla mentiin täyttä ravia kuusi tuntia”

  Vastaa
  • Maj 4.4.2015

   No jep, hyvä että ei ihan laukaks menny :P

   Vastaa
 3. Linda 3.4.2015

  Sun blogi on kyllä niin piristävä ja huippu! Tässäkin on niin hauska otsikko :D

  Vastaa
  • Maj 4.4.2015

   Voi kiitos Linda, sun kommentti oli todellinen päivänpiristys <3 :*

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *