*Yhteistyössä Purina One

Meidän Teppo-koira täyttää kesällä jo kuusi vuotta, vaikka sitä luullaan vieläkin välillä pennuksi pienen kokonsa ja leikkisän luonteensa vuoksi. Teppo ei ole ihan perinteisen näköinen Chihuahua, sitä voisi luonnehtia ehkä sporttiseksi chihuksi pitkine koipineen. Kaveri painaa noin 2.4 kg ja pitää juoksulenkeistä isäntäväen kanssa. Siis oikeasti, Tepi juoksee reippaasti tunnin lenkin meidän vauhtiamme ja pidempäänkin. Teppo on ollut tosi terve koira kaikin puolin. Teppo tulee toimeen lasten kanssa loistavasti, hän on muutenkin tosi hyvätapainen ja kuuliainen pieni tyyppi. Teppo myös huomaa heti jos joku on allapäin, hän aistii herkästi tunnetiloja, kuvailisin häntä tomeraksi, mutta herkäksi koiraksi.

teppo4OLYMPUS DIGITAL CAMERARunsaasti liikkuva pikkuotus myös vaatii laadukasta polttoainetta jaksamiseen, onneksi syömisen kanssa Tepolla ei ole ikinä ollut ongelmia, jotka monia pieniä rotuja saattavat vaivata. Pienillä koirilla on erilaiset ravitsemukselliset tarpeet kuin isoilla koirilla, johtuen mm. aktiivisuudesta ja nopeammasta aineenvaihdunnasta, toki pienempi vatsakin vaikuttaa erilaiseen ravinnon tarpeeseen. Purina on tarjosi meille eli Tepolle nämä postauksen tuotteet testattavaksi.

Purina ONE My Dog Is vastaa pienten koirien ravitsemuksellisiin tarpeisiin, niistä saa riittävästi laadukkaita hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvaa joita aktiivinen pikkukoira kaipaa. Myös pienet pehmeämmät pelletit sopivat pieniin suihin joissa ei ole niin paljon pureskeluvoimaa. Purina ONE My Dog Is -tuotteissa on myös korkea maittavuus, joten niiden pitäisi sopia nirsommillekin koirille, ainakin meidän Tepolle ne maistuvat.

 

teppo6 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATiesittekö, että 25% suomalaisista määrittelee koiransa aktiiviseksi, joo, kuulumme samaan ryhmään. Pitkien lenkkien jälkeen Tepolle maistuu Purina ONE My Dog Is Active, runsaasti kanaa sisältävä herkku. Se on suunniteltu erityisesti pienille koirille aktiiviseen elämäntapaan. Saman sarja Delicate-tuote taas on suunniteltu herkkävatsaisille yksilöille sisältäen lohta ja riisiä. 23 % suomalaisita koiranomistajista sanoo koirallansa olevan herkkä vatsa. Meidän Tepi kuuluu kyllä tähänkin ryhmään, sillä tilanteissa joissa on paljon muutoksia (reissaamista tms.) vatsa saattaa mennä sekaisin ja ulkona on käytävä tiuhempaan tahtiin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAteppo3OLYMPUS DIGITAL CAMERATuo Teppo on sellainen kaikkien kamu, sopeutuu helposti ja on ehdottomasti koko perheen koira. Hän on aina niin superonnellinen nähdessään siskoni tai vanhempani ja välillä Teppo käykin Pohjanmaalla lomailemassa. Me usein vitsaillaan, että hän on siellä ”lepolomalla” lapsiperheen hulinoista. 

Onko siellä ruutujen takana pienien karvakuonojen omistajia? Oletteko ehtineet tutustua Purina One My Dog Is -koiranruokiin?

-Maj

 

0 Comments

 1. idaelisa 7.4.2015

  Näytepussi tuli koirankakkapussi-lähetyksen mukana ja meni kyllä kaupaksi todella hyvin! Jokainen söi oman kuppinsa tyhjäksi hyvällä ruokahalulla ja sen jälkeen tarkistettiin vielä muidenkin kipot, jos ois jääny vielä syötävää.

  Tutkailin tätä kaupassakin, mutta kilohinta oli 800g pussissa ainakin puolet isompi kuin siinä mitä meillä normaalisti syödään, joten kauppaan jäi ainakin toistaiseksi. :)

  Vastaa
 2. Riikka 7.4.2015

  En ollut tähän tutustunut, mutta kävin nyt postauksesi innoittamana katsomassa heidän sivujaan. Minusta tuo ravintosisältö ei ollut kovinkaan lähellä ideaalia, ensimmäisenä listassa on siipikarjanproteiini joka ei siis kerro mitään siitä, minkälaista proteiinia ja mistä päin ja millä lailla tuotettua se on, todennäisesti tuolla nimikkeellä voi olla esim. kiinalaisen linnun teurasjätteestä eroteltua proteiinia. Toisena listalla on vehnä, joka mielestäni ei kuulu koiran ruokavalioon lainkaan. Kolmantena merkintä kanaa, joka sekään ei kerro oleellisia asioita. Loppusisältö eli eläinrasva, kuivattu sokerijuurikas, riisi, kasviskuitu, soijajauhe, uute, maissi, glyseroli, kivennäiset, propyleeniglykoli, maissinjyvät, mallasjauho ja kalaöljy eivät mielestäni nekään vastaa täysipainoista koiran ravintoa eli minulta tulisi täysityrmäys tämän ruokapussin edessä.

  Koiranruoka on varmasti aihe, joka jakaa herkästi mielipiteet aika lailla; osa syöttää halvinta, toiset jotain ajattelematta asiaa sen ihmeemmin ja osa saattaa olla hyvinkin fanaattisia ruokinnassa ja käyttää siihen paljon aikaa ja rahaa. Itse kuuluin aiemmin kategoriaan ”syötänpä jotain hyväksi luulemaani sen enempiä asiaa ajattelematta” kunnes aloin perehtymään aiheeseen paremmin. Kovin fanaattiseksikaan ei tarvitse alkaa eikä edes barffaamaan, myös kuivaruuissa löytyy hyviä laadukkaita korkean lihapitoisuuden omaavia ruokia, joiden liha on vastuullisesti tuotettu EU:ssa ja jotka eivät sisällä lainkaan esim. vehnää, riisiä, maissia tai soijaa. Mikäli aihe yhtään herättää mielenkiintoa, niin suosittelen tutustumaan vaihtoehtoihin.

  Ja koska kyseessä on netissä jätetty kommentti, niin väärinkäsitysten välttämiseksi pakko vielä loppuun korostaa, että en yritä syyllistää ketään ”huonommaksi koiranomistajaksi” ruokavalinnan perusteella tms, haluan vain herättää ihmisiä tutustumaan koiransa ruoan sisältöön ja etsimään omaan tilanteeseensa sopivimman vaihtoehdon. Tepolle rapsutuksia, hän on kuvissa vallan hurmaava!

  Vastaa
  • Noowa 12.4.2015

   Komppaan. Monesti juurikin nää eniten mainostetut tuotteet ei vaan ole niitä parhaimpia, vaikka miten hehkutetaan. Mainostan itse sen verran, että suosittelen tutustumaan Acana&Orijen -tuotteisiin, mikäli haluaa panostaa laadukkaaseen koiran-/kissanruokaan.

   Vastaa
 3. juuli 7.4.2015

  just tällästen asioiden takia ärsyttää nää blogi mainokset kun bloggaajat vaa mainostaa jotain kun saa ilmatteeks kamaa mut sit ei oikeesti ees tietoo onks tuote oikeesti hyvä. näistä nii loistaa tää mainostaminen prosentti lukuineen et yök

  Vastaa
 4. Emmi L. 7.4.2015

  Koirankakkapussien mukana tuli pieni testipussi, mutta vielä en ole maistattanut :) Meillä ei tosiaan asusta aktiivinen koira, pahimman luokan laiskamato.

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  Vastaa
 5. blaa 7.4.2015

  Just ajattelin samaa että nyt saatu ilmaseks koiralle ruoat, seuraavaks varmaan veli saa gollegehousut.. Kaikki muuhan on tämän perheen osalta jo esitelty.

  Vastaa
 6. chatte 7.4.2015

  Voi herttileiri kuin on lukijat nyt herkällä päällä! :D On sitä mielestäni paljon räikeämpääkin ”mainostamista” blogeissa nähty. Vai miten esimerkiksi muotibloggaajat ja imuri sopivat yhteen? Tämä sentään käsittelee blogin aihepiiriä, onhan Teppo ollut mukana aiemminkin. Itse en blogimainonnasta hätkähdä, välillä saa hyviä ideoita, välillä taas postauksesta ei saa irti mitään – silloin skippaankin sen hyvillä mielin.

  Vastaa
 7. andra 7.4.2015

  Meillä on kaksi pientä chihua, 2- ja 6- vuotiaat. Nuorempi varsinkin on aktiivinen tapaus. Meidän koirat syö vaihtelevasta Pure Naturalia, Royal Caninia ja Brit Carea. Nuoremmalla on todella herkkä maha ja sen kanssa saa aina olla tarkkana.

  Vastaa
 8. melia 8.4.2015

  ihana teppo! pientä postausta teposta oltiin odotettu ;)

  Vastaa
 9. Janniina 9.4.2015

  Hihhi en kestä, meidän Sakke on aivan samannäköinen Chihuahua kuin Teppo, vain ruskea versio ! :D
  Hoikka ja ”pitkäjalkainen”, kuonon ja pään muotokin kapeampi ja pidempi kuin chihuilla yleensä :)
  Rapsutuksia Tepolle :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *