Minua inspiroi tyttäreni ihana persikan sävyinen kevättakki, juuri se, mikä muuten pitäisi viedä korjattavaksi. Omassa vaatekaapissani ei juuri tuollaisia haalean persikan sävyisiä vaatteita ole, lukuunottamatta yhtä aika uudehkoa neuletta. Sen kanssa toimisi ihanasti shortsit, jos vihdoinkin nämä säät alkaisivat tästä vähän parantua, niin nappaan siitä teille asukuvat :)

Meikkilaukustani se sijaan löytyy vaikka mitä persikkaista, huulipunaa ja -kiiltoa, luomiväriä, poskipunaa ja kynsilakkoja. Tästä olen kirjoittanut blogiinkin miljoonaan otteeseen tai siltä ainakin tuntuu :S Lumenelta on kuitenkin tullut niin ihana huulivoide + kynsilakka kombo, että en voi olla vinkkaamatta. Löysin myös hiljattain Make Up Storelta juuri täydellisen sävyisen huulipunan, jos jollain teistä vaikka on vastaava hakusessa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Clarins Opalescence Face & Blush Powder//Make Up Store Lipstick – Crown Creme// Lumene Lip Perfecting Balm – 1 Full Of Light & Gel Effect Nail Polish – Spring Is Here
*Clarinsin ja Lumenen tuotteet saatu testiin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nappasin nopeasti korallisen punan mukaan tehdessäni muita ostoksia Kicksistä ja nopeasti valikoitu sävy olikin ihan täydellinen minulle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lumenen ihania uutuuksia hypistelin ensimmäistä kertaa Kutsu Kauneuteen-tapahtumassa ja olin innoissani, kun minulle lähetettiin ne testiin. Lumenen hinnat eivät todellakaan ole päätä huimaavia, mutta tuotteet ovat kuitenkin laadukkaita.

Onko siellä muita Clarinsin Instant Light-huulikiillon ystäviä, sillä mun mielestä tämä Lumenen uusi Lip Perfectin Balm on aika samantyyppinen tuote, oletteko testanneet/vertailleet?

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *