Tuntuu, että kaikki pukeutumisongelmat ja -ärsytykset on ratkaistu kun tulee kunnon kevät – ja etenkin kesä. Nahkatakki taipuu käytännössä asuun kuin asuun, samoin lenkkarit. Pahan hiuspäivän pelastaa pipon sijasta lippis. Mulla ei näitä kuvia otettaessa ollut laisinkaan huono hiuspäivä, ehkäpä siksi lippis roikkuukin kädessä, eikä päässä.

Mitäs muuten sanotte, pitääkö lipan olla suora vai käyrä? Kävimme Asikaisen kanssa tästä jo aikaisemmin Instagramissa keskustelua, mutta en tiedä päädyimmekö mihinkään ratkaisuun. Olen sitä mieltä, että fitnessmuijien suosiman lippiksen lippa on aina käyrä ja sen kuuluukin olla, ne lippismallit on jo valmiiksi käyriä. Yleensäottaen on kai trendikästä viilettää lippa suorana? Ala-asteella pahin tyylimoka olisi ollut suora lippa, omg! Mitä enemmän se oli rullalla, sen coolimpi se oli. Taivutustekniikoita oli monia, oman uljaan Mighty Ducksin lippani käyristin hellästi polvien välissä. Miika muisteli vielä, että lipan tuli olla alta vihreä sisältäen neljä tikkausraitaa. Ainoa malli oli snapback, onesizeja ei siihen aikaan vielä tainnut ollakaan? Joka tapauksessa ja kuitenkin, tämä lippa-keskustelu sai mut aivan hämilleni! Sanokaa te, käyrä vai suora? Mikä merkki? Eteen, taakse vai kenties vinoon? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANahkatakki – Mango
Neule – Gina Tricot
Lippis – New Era
farkut – H&M
Kengät – Nike

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa tämä asu on kyllä maailman tavallisin, en lähde tarinoimaan siitä sen enempää. Paitsi että, huomaatteko mulla on farkut, keräsin itseni ja survoin ne jalkaani – ja tässä sitä ollaan, ihan muina naisina, lippis kourassa ja farkut jalassa.

-maj

0 Comments

 1. Juulia 14.4.2015

  WAU sä olet niin upea ja hehkeä! Ja yksinkertainen asu toimii tosi hyvin :) haalariasu ja oikeestaan kaikki sun viimeaikaiset asut on ollu tosi inspiroivia ja hyvännäkösiä ja blogi ihanan monipuolinen :) Hyvää kevättä sulle ja sun ihanalle perheelle!

  Vastaa
 2. Inkkari 14.4.2015

  Rento asu, sopii hyvin sinulle:)

  Vastaa
 3. Inka 14.4.2015

  Ihana asu! :) Mistä olet löytänyt nuo kengät?

  Vastaa
 4. Katja 14.4.2015

  Olis kiva nähdä asukuvassa ne ihanat siniset farkut ja sit tuo nahkatakki! Ne housut passaa sulle NIIN hyvin!!

  Vastaa
 5. Asikaine 14.4.2015

  ;´D
  Kyllä sen pitää olla suora, ainakin vielä! Tai ehkä olet ysärimuodin edelläkävijä ja toi käyrä lippakin on kohta in..

  Vastaa
 6. Emmi L. 14.4.2015

  Mä olin kanssa muutama vuosi sitten ihan shokissa kun pikkuveli alkoi puhumaan jostain snapbackeista. Ja sitten kuitenkin näytti mulle ihan tavallisen lippiksen :D En tajunnut, ettei ne enää ole snapbackejä kaikki!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  Vastaa
 7. nn 15.4.2015

  Ei kumpikaan. Naiselle ei sovi lippis..

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *