Tanskan reissuni oli kovin pikainen ja se oli pyhitettu rentoutumiselle. Ohjelmassa ei siis ollut shoppailua, eikä kaupungilla ehditty kiertelemään. Lentokentällä kuitenkin kurvailimme muutamaan myymälään, mutta missään ei kyllä ollut erityisen edullista, hyllyille jäivät Marc Jacobsin pikkulaukku ja haaveissa olleet aurinkolasit. En ostanut mitään itselleni – mutta sitten tuli vastaan Molo Kidsin myymälä ja lastenvaatteitahan tarvitaan (?) aina. Tanskalainen Molo Kids on varmaan teillekin tuttu merkki? Molon valikoimista löytyy ainakin laadukkaita ulkovaatteita, hyvin istuvia sisävaatteita, räiskyviä printtejä ja huomiota herättävän kirkkaita värejä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rebekalla oli oikeasti tarvetta collegehousuille, joten vaikka kaikki ne ihanan värikkäät mekot sieltä huutelivatkin nimeäni, niin pakottauduin silti ottamaan käytännölliset, harmaat colleget. Samuelille ostin paidan, koska sitä en vaan voinut vastustaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samppa innostui itsekin tästä ”viidakkopaidasta”, oikeastaan ihan yhtä paljon kuin minäkin, jopa Miika haluaisi itselleen samanlaisen. Se on aika kool, vai mitä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Collegehousujen juju on vetskarit, jotka löytyvät takataskusta ja housujen sivusta. Toivottavasti nämä kestävät kovaa käyttöä, sillä hintaa housuilla oli kuitenkin aika paljon enemmän, mitä ketjuliikkeiden vastaavilla. Lupaan raportoida – ja viidakkopaita tulee vilahtamaan ihan pian myös Mammatyylien puolella, kurkkikaahan sieltä lisää kuvia halutessanne.

Meillä on aikaisempaa kokemusta vain Molo Kidsin ulkovaatteista ja niihin olen kyllä ollut erittäin tyytyväinen, hankin juuri hetki sitten Rebelle Molon vk-takinkin. Muistelen, että ehkä joskus Rebekalla on ollut joku sisävaatekin tältä merkiltä, mutta en muista sen tarkemmin. Onko kenelläkään kokemuksia Molon sisävaatteiden laadusta, onko kangas kestänyt pesusta toiseen tai ovatko värit pysyneet kirkkaina?

-Maj

0 Comments

 1. anni nättinen 29.4.2015

  Meillä on pojalla ollu sisävaatteita kyseiseltä merkiltä, lähinnä perus collegepaitoja. Ovat pehmeitä ja ihania vielä kovan käytön jälkeenkin. Hiukan kutistuivat ekassa pesussa mut se ei haitannu ku valmiiksi oli vähän reilu koko. Collegehousut ajattelin vielä hommata pojalle.
  -anni-

  Vastaa
  • Maj 29.4.2015

   Hyvä juttu ja erittäin mukava kuulla. Tuo Sampalle ostamani paita mietityttää, että pysyyköhän vihreä väri kirkkaana pesuissa? Collegehousut(116cm) olivat muuten yllättävän reilut Rebekalle :)

   Vastaa
   • Heidi 29.4.2015

    Mä ostin omalle pojalleni viime kesänä molo kidsin värikkäitä t-paitoja, itseasiassa juurikin vihreitä ja sinisiä, ja ne on kyllä pysyny tosi hyväkuntoisina ja värit kirkkaina lukuisten pesukertojenkin jälkeen :) musta Molon vaatteissa on tosi hyvä mitoitus hoikalle lapselle ja vaatteet istuu päällä hyvin. Täällä ainakin yks ko.merkkiin tyytyväinen mamma! :

    Vastaa
 2. Mari 29.4.2015

  Pitääkin katoa Molo Kids vaatteet ensi kuussa Köpiksen matkalla! Onneksi ehdin shoppailemaan myös siellä muissakin ihanissa liikkeissä sekä hurmaavissa kahviloissa :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *