OLYMPUS DIGITAL CAMERA eevaliisa6OLYMPUS DIGITAL CAMERAeevaliisa7 paivi9 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA juuli4 mari2 lila1 mammatyylit_coco4Heipparallaa naiset! Kevättä pukkaa ja buukkaisin erittäin mielelläni toukokuulle Mammatyylit-kuvauksia vähän enemmänkin. Joten nyt vaan viestiä mulle muutaman kuvan kera jos olet innostunut tulemaan kuvattavaksi. Mammatyylit-kuvauksista saatte itsellenne muistoksi ottamiani kuvia ja toki toivottavasti myös kivan kokemuksen. Moni äiti on kertonut, että kännykän/kameran muistikortit ovat pullollaan lasten kuvia, mutta yhteiskuvia äidistä ja lapsista ei juurikaan ole, joten senkin takia on kiva tulla kuvattavaksi :)

Kuvaukseen menee aikaa about puolisen tuntia ja haastatteluun ehkä noin saman verran. Käytän kuvia Mammatyylit-blogissani (toisinaan Magicpoksin puolella) ja mahdollisesti myös Mammatyylien Facebookissa ja Instagramissa. ”Mammatyylit-hakemuksia” mulle voi laittaa osoitteeseen -> magicpoks@gmail.com. Kuvaan täällä Tampereella mielelläni arkisin, mutta tarvittaessa myös viikonloppuna. Rohkeasti vaan viestiä tulemaan <3

-Maj

0 Comments

  1. Satunnainen 23.4.2015

    Heh, musta sais hienon tyylijutun tyyliin ”tämä mamma ei kauheasti välitä, mitä päällensä heittää. Hänellä ei myöskään ole varaa, voimavaroja eikä lainkaan vaistoa keskittyä minkään yhtenäisen tyylin luomiseen. Ulkonäkö on hänelle monesta käytännön syystä hyvin toisarvoinen asia – tosin hän salaa ihailee kaikkia tyylikkäitä, itsestään huolehtivia ihmisiä. Äidin päältä löytyykin siis lättäjaloille mukavat, n. 10 vuotta vanhat kengät, muodista poistuneet väljät ja puhkikuluneet farkut, hyvin edullinen takki ja tyttäreltä lainattu huivi. Värimaailma on kauniisti ilmaistuna kirjava. Mukaan suostunut kuopus on stailannut itse itsensä ja sen kyllä huomaa.” Hm. Taidanpa vielä pidättäytyä. (Mutta vinkkaan työpaikalla.)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *