Ystävämme menivät tällä viikolla naimisiin – vihkiminen suoritettiin maistraatissa ja  kavereiden kesken juhlitaan sitten myöhemmin kesällä. Mä lupauduin meikkaamaan kauniin morsmaikun, jonka jälkeen nappasin muutamat kuvat heidän perheestään ja tietty tuoreesta avioparista. Sain myös kunnian olla todistajana, ihan ensimmäistä kertaa elämässäni. Syötiin vielä ihanasti pienellä porukalla virallisen osuuden jälkeen, olin siis vielö häävieraankin roolissa – olen niin onnellinen ja otettu, että sain olla mukana ja läsnä ystäväni tärkeänä päivänä. Ja tietenkin olen heidän puolestaan supersuperonnellinen, ihanaa rakkaat <3

En kovin mielelläni kuvaile hääkuvia, sillä siinä on liian iso vastuu – eikä minulla ole siihen tarpeeksi taitoja, eikä välineitä, enhän ole ammatiltani kuvaaja. Ystäväni kuitenkin halusi minun ottavan nämä kuvat, sillä muuten ne olisi kuulemma saattanut jäädä ottamatta kokonaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuva/Magicpoks

Kuvista toivottavasti kuitenkin välittyy onnellinen fiilis, vaikka ne eivät olekaan ammattilaisen ottamia. Onnea vielä tätäkin kautta koko perheelle <3

-Maj

0 Comments

 1. Rena 8.5.2015

  Obviously they are really happy together – such a beautiful couple! And congratulations to the pictures, they turned out simply wonderful <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Elina 8.5.2015

  Tosi ihania kuvia ja niin kaunis pari! :)

  Vastaa
 3. Eve 8.5.2015

  Kaunis morsian ja hyvät kuvat, tunnelma on ihana. Lämpimät onnittelut hääparille! :-)

  Vastaa
 4. RR 9.5.2015

  Uskomattoman kaunis morsian!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *