Jep, that’s me, sillä harmaavarpusen ”höyhenpuku on usein takkuisen ja hoitamattoman näköinen.” Parin viikon ajan tämä on pitänyt niin paikkansa, olen venyttänyt viimeiseen asti kampaajallekin menoa, ensi viikolle sain kuitenkin eräältä erittäin kiireiseltä leidiltä ajan varattua.

Muutaman aika raskaan muuttopäivän jälkeen äitini huomautti, että kasvoni näyttävät erittäin kuihtuneilta… Laihtumisesta ei ollut kyse, vaan olin tyyliin unohtanut kokonaan juoda, joten nesteet olivat erittäin vähissä ja ihon elastisuus varmaan nollassa.

Olen koittanut skarpata veden juonnin kanssa sekä kiinnittänyt myös ihon hoitoon enemmän huomiota, kuten Vichy-postauksessa kerroinkin. Eilen vietettiin Idan kanssa tyttöjen hemmotteluiltaa, johon kuului mm. mutanaamiot ja saunominen, ihon kosteuttamista unohtamatta. ”Huoltoilta” teki hyvää niin keholle kuin mielellekin, Ida on kyllä aikamoinen aarre, meidän lapsetkin rakastavat häntä <3

Neule – COS
Farkkumekko – Bik Bok
Leggarit – Pieces
Kengät – Nike
Kassi – Lindex

Aurinko lämmitti ihanasti tänään, voi pojat miten kaunis ilma sattui juuri valmistumistaan juhliville. Näin iltasella kuitenkin neule tuli tarpeeseen, harmi vaan kun näissä kuvissa ei näy paidan erikoista selkäpuolta ollenkaan.

-Maj

0 Comments

 1. susanna 30.5.2015

  Mikä harmaavarpunen? Ei ainakaan näissä kuvissa näy! En olekaan aiemmin kiinnittänyt huomiota mutta sulla on upeat, pitkät hiukset. Ihanan väriset!

  Vastaa
 2. iitak 31.5.2015

  Hei!
  Tämä asiani ei nyt liity tähän postaukseen ollenkaan.. Olemme varaamassa matkaa Kap Verdellä ja hotelleja googlettaessani huomasin, että olitte viettämässä lomaa toisessa niistä hotelleista, jotka ovat nyt listamme kärjessä.
  Matkanjärjestäjän sivuilla oli huonosti infoa all inclusivesta, joten haluaisin sinulta kysyä, olitteko tyytväisiä siihen ja oliko se rahan väärti? Kyllästyittekö tarjontaan viikossa? Ja luuletko, olisiko Santa Marian kylässä tarpeeksi hyviä ruokapaikkoja kahden viikon reissulle, tai edes viikon ajaksi?

  Oikein paljon onnea uuteen kotiin ja tulevaan kesään, toivottavasti se on aurinkoinen ja lämmin!

  Vastaa
 3. Jenni 1.6.2015

  Tuo sun neule on aivan ihanan värinen! Sopii sulle tosi hyvin :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *