*Yhteistyössä Altia

Odotan jo kovasti lähestyvää kesää ja sen mukanaan tuomia aurinkoisen nautinnollisia hetkiä omalla takapihalla. Ensimmäistä kertaa elämässämme meidän perheellä on oma pieni piha. Ihanaa saada ystäviä kylään vaikka juuri grillailun merkeissä ja miten huippua onkaan päästä nauttimaan lämpimistä kesäilloista ulkosalla aikuisten kesken, kun lapset jo nukkuvat? 

Vaikka en tunnetusti hallitsekaan kovin vahvasti ruuanlaittohommia, niin kyllä mä silti jotain saan raapaistua kasaan, grilli varmasti pelastaa jo paljon? Spontaania ystävän vierailua varten ei välttämättä tarvitse olla muuta tarjottavaa kuin lasillinen viileää pirskahtelevaa kesäjuomaa ja sen kaverina jotain pientä naposteltavaa.

Alkon kupliva uutuus Eir Rasperry & Lemon on hyvä valinta tyttöjeniltaan. Tämä raikas ja hedelmäinen nautiskeluun tarkoitettu kesäjuoma on tehty luonnollisista raaka-aineista, joista löydät tarkempaa tietoa täältä. Eir sopii myös paitsi aikuisten kesken vietettäviin iltoihin, niin myös rentoon kevätjuhlaan tai vaikka piknikille.

Raikkaan, kuplivan juoman voi halutessaan tuunata vadelmilla ja jäillä, mutta se toimii myös sellaisenaan viilennettynä.

Dippailemalla rypäleitä, mansikoita tai hedelmiä suklaaseen saa mainioita pieniä herkkupaloja. Maistuvaksi todettu Mozzarella-tomaattisalaatti kaipaa päällensä vain ripauksen oliiviöljyä ja mustapippuria, tätä settiä ei kaltaiseni surkea kokkikaan voi pilata. Kesäisen kattauksen voi koristella vaikka luonnonkukkasilla, kuvien sympaattiset kukat toi tyttäreni minulle mummola-reissultaan.

Nyt vaan hankkimaan terassikalusteita ja odottelemaan niitä lämpimiä kesäiltoja saapuvaksi. Kepeän ja matala-alkoholisen Eir-uutuuden löydät Alkon verkkosivuilta.

-Maj