*yhteistyössä Rapunzel Of Sweden

Aika tarkkaan kuukausi sitten mulle kiinnitettiin hiuksiin kokeiluun Rapunzel Of Swedeniltä saamani teippipidennyshiukset. Yhteistyö varmistettiin vasta kun olin saanut rauhassa testailla uusia hiuksia (sekä hiustenhoitotuotteita) ja muodostaa niistä oman mielipiteeni. Lähdin mielelläni mukaan, sillä olen ollut tähän asti erittäin tyytyväinen pidennysten laatuun.

Omien hiusteni sekaan laitettiin siis teippipidennykset, eli kuusi pakettia 50 cm eurooppalaista Quick & Easy-hiusta. Yhdessä paketissa on kahdeksan pidennysosiota, joissa jokaisessa on teippi jo valmiina. Pohdiskelin värivalinnan kanssa aika pitkään, mutta  päädyin lopulta tummanruskeaan sävyyn numero #3. En lähtisi ikinä itse kikkailemaan pidennysten kanssa, vaan pyysin parturi-kampaajaystävääni Saaraa kiinnittämään pidennykset ja siinä samalla omatkin hiukset sävytettiin pidennysten kanssa tismalleen saman värisiksi.

Lopputulos oli kyllä kieltämättä aika ihana! Hiukset ovat kestäneet hyvin muotoilun ja pesun menemättä takkuisiksi. Näihin kuviin muotoilin hiukset kieputtamalla niihin 6 lämpörullaa 15 minuutin ajaksi vaikuttelemaan, jonka jälkeen annoin kiharoiden jäähtyä ja lopuksi harjasin ne varovasti auki.

Pidennysten hoitoon olen käyttänyt Rapunzelin omia tuotteita, Daily Shine shampoota ja hoitoainetta. Tässä kuukauden aikana olen kerran ehtinyt testaamaan syväpuhdistavaa shampoota, jonka jälkeen levitin pidennyksiin korjaavan hiusnaamion.

Yleensä olen huollattanut hiukset noin kahden kuukauden välein, jolloin teipit irroitetaan, hiukset pestään, niihin laitetaan uudet teipit – ja kiinnitetään takaisin omiin hiuksiin. Vaikka kuinka hoitaisin ja kasvattelisin omia hiuksia, niin niistä ei koskaan tulisi näin vahvat ja pitkät – onneksi on mahdollisuus halutessaan saada kätevästi apua luontoäidin luomaan kuontaloon.

Onko sinulla suunnitelmissa hiustenpidennys – tai tuuhennus, ehkä clip-onit? Koodilla: MAJ10 saat 10% alennuksen osoitteessa www.rapunzelofsweden.fi – koodi on voimassa toukokuun loppuun saakka.

-Maj

0 Comments

 1. Noora 17.5.2015

  Onpas sievä mekko! :)

  Vastaa
  • Maj 20.5.2015

   Kiitos Noora <3

   Vastaa
 2. Noora 17.5.2015

  Hei ihan mahtavaa! Olen juuri noita quick and easy-pidennyksiä katellut muutaman viikon ja aikomus olis tilata noita. Menen kesällä naimisiin joten tietysti pitää saada hieno tukka juhliin. :) Mulla ei oo ikinä ennen ollut pidennyksiä joten oon kyllä innoissaan.

  Vastaa
  • Noora 17.5.2015

   Ai niin ja piti kysyä, saisikohan vaikka 4-5 paketilla jo hyvän pidennyksen? Vai tilaisikohan myös tuon 6 pakettia..

   Vastaa
   • Rapunzel of Sweden 29.5.2015

    Hei Noora!
    Tavallisesti tarvitset 4–6 pakettia täyspidennykseen. Jos olet epävarma, pystyt aina palauttamaan ylimääräiset paketit mitä ei ole aukaistu. Meidän suomenkielinen asiakaspalvelu antaa mielellä vinkkejä ja apua jos sinulla on kysymyksiä :) Löydät yhteystiedot osoitteesta http://www.rapunzelofsweden.fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta
    Mukavaa viikonloppua!
    Ystävällisin terveisin, Rapunzel tiimisi

    Vastaa
 3. Elisa 18.5.2015

  Kommentoin ensimmäistä kertaa blogiasi, eksyn tänne aina vähän väliä ja tykkään tavastasi kirjoittaa ja kertoa ihan tavallisesta perhe elämästä (vaikka omaani ei kuulukaan kuin oma avomies) :)

  Mielestäni niin nätiltä kuin pidennykset näyttävät, en löytänyt Rapunzelin nettisivuilta mitään tarkkaan tietoa (paitsi lähtömaista) yrityksistä, joista he ostavat näitä hiuksia. Uskon että Suomeenkin asti on tullut tieto tytöistä, jotka myyjät tukkaansa muutamalla vaivaisella eurolla selvitäkseen seuraavaan päivään. Vaikka Rapunzel on palkittu ja erittäin suosittu yritys varsinkin blogimaailmassa ja Skandinaviassa, olisi mielestä hyvä että yritys ottaisi myös vastuun tekemisistään ja listaisi yritykset, joilta he hiuksia ostavat. Harva teinityttö ymmärtää, mistä hiukset tulevat ja miten vähän -ainakin osa alkuperäisten hiusten omistajat – saavat leikatakseen hiuksensa.

  Tämän voi julkaista tai ei :) Ehkä sinä voisit vinkata Rapunzelin suuntaan että hekin parantaisivat asiaa tämän suhteen. Ehkä tämä menee ”maailmanparannus”-kategoriaan, mutta mielestäni tälläinen vastuu on kaikilla suurilla yrityksillä. Jos asiat tekee oikein, ei mielestäni ole mitään salattavaa.

  Vastaa
  • nn 19.5.2015

   Hyvä kommentti. Juuri tällaista pohdintaa tarvitaan välillä, eikä jatkuvaa hehkutusta ”ihanista hiuksista.”
   Näistä hiuksista kyllä näkyy, että feikit on, paksu latva, joka ei oikein taivu, vaan on ”liian paksu”. ja kummasti vanhentaa ulkonäköä. Ihana mekko.. jotain positiivista ;).

   Vastaa
   • Rapunzel of Sweden 29.5.2015

    Kiitos kommentista! Rapunzel työskentelee päivittäin tuottajien kanssa, koska meille on tärkeää että asiat hoidetaan eettisellä ja ympäristöystävällisellä tavalla ja että ne ihmiset jotka luopuvat hiuksistaan saavat siitä asianmukaisen korvauksen. Tämä tarkistetaan sekä suunniteluilla että suunnittelemattomilla vierailuilla mutta myös kirjallisilla sopimuksilla. Meidän suomenkielinen asiakaspalvelu vastaa mielellä teidän kysymyksiin osoitteessa info@rapunzelofsweden.com tai numerosta 09 4245 0923.
    Ystävällisin terveisin, Rapunzel tiimi

    Vastaa
 4. Halina 19.5.2015

  Itselläni ei ole koskaan ollut pidennyksiä, joten mietin kuinka niiden kanssa eläminen onnistuu jos käy esim uimassa, harrastaa judoa, käy suihkussa jne? Otetaanko hiukset aina pois näissä tilanteissa?:) ja tuntuuko kiinnityskohdat paljon hiuksissa jos esim poikaystävä koskee hiuksiin? Hih ehkä vähän hassuja kysymyksiä, mutta ajattelin jossain vaiheessa vakavasti pidennyksiä:)

  Tosin nyt hiukset on kasvanut 4kk todella pitkiksi kun aloitin muista terveydellisistä syistä lisäravinteiden syömisen:o tämä oli tietty positiivinen plussa enkä kaipaa ehkä pidennyksiä, paitsi sitten häihin tms:)

  Minua myös kiinnostaa ja mietityttää hiuspidennysten eettisyys, mistä tietää että valitsee hyvän yrityksen?:)

  Vastaa
  • nn 19.5.2015

   Hahah, et kai tosissaan kuvittele, että teippipidennys revitään joka kerta pois kun menee suihkuun? :D hui.

   Vastaa
  • Rapunzel of Sweden 29.5.2015

   Rapunzel työskentelee päivittäin tuottajien kanssa, koska meille on tärkeää että asiat hoidetaan eettisellä ja ympäristöystävällisellä tavalla ja että ne ihmiset jotka luopuvat hiuksistaan saavat siitä asianmukaisen korvauksen. Tämä tarkistetaan sekä suunniteluilla että suunnittelemattomilla vierailuilla mutta myös kirjallisilla sopimuksilla. Meidän suomenkielinen asiakaspalvelu vastaa mielellä teidän kysymyksiin osoitteessa info@rapunzelofsweden.com tai numerosta 09 4245 0923.
   Ystävällisin terveisin, Rapunzel tiimi

   Vastaa
 5. iines 19.5.2015

  Nyt on ihan pakko kysyä, että mistä tuo ihana mekko on peräisin? :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *