Täällä meillä ollaan nyt seuraavat pari viikkoa muuttohommissa, haluan tehdä kaiken tosi perusteellisesti, olen aloittanut viikkoja sitten tavaroiden läpikäymisen. Saimme myytyä yllättävänkin nopeasti lastenhuoneen ison kerrossängyn ja Ikean Malm-lipastojakin tullaan hakemaan huomenna. Käytiin läpi kaikki lastenvaatteet, lelut ja pelit pari päivää sitten. Paljon lähti tavaraa kiertoon ja roskiin, mutta kyllähän niitä vieläkin on ihan riittämiin.

Uuden lastensängyn toimittaminen kestää vähän aikaan, joten muksut joutuvat nyt nukkumaan (vanhassa ja uudessa kodissa) patjoilla viikon, ehkä parikin. Samuelilla on käytössä vaan pinnasängyn patja, joka on kätevä nostaa toisen patjan päälle ja paketoida koko setti tuonne vetoketjullisen päiväpeiton sisään. Rebekka on aivan innoissaaan nukkumisjärjestelyistä ja tyhjästä tilasta, hän haluaisi kuulemma ikuisesti nukkua patjalla :D

Muutos ja meneillään oleva pieni kaaoksenpoikanen varmasti herättää lapsissa monenlaisia tunteita, enkä ole oikein varma ymmärtävätkö he, mitä todella on tapahtumassa. Muutosta on kuitenkin puhuttu jo pitkään, mutta vasta nyt se sitten todella tapahtuu.

Sisarusten välistä rakkautta :D Toisessa hetkessä nyrkit heiluu ja seuraavalla sekunnilla ollaankin taas jo parhaita ystäviä. Mun lempparilaini on tuo ”Saanks mä sitten muroja?” :D

Kyllä muuttaminen täältä vanhasta asunnosta menee tunteisiin, niin lapsilla kuin aikuisillakin. Onhan täällä vanhassa kodissa koettu niin kovin paljon. Hommaa on ihan riittävästi, mutta tottakai olen äärimmäisen innoissani kaikesta! Meillä tulee uudessa kodissa kuitenkin olemaan enemmän tilaa, oma sauna ja vähän pihaakin, siitä lisää myöhemmin… :P

-Maj

0 Comments

 1. Silja 16.5.2015

  Hahaa, niin tutun näköistä vääntöä! :D Tsemppiä muuttoon! Innolla jo odotan, minkälainen teidän uusi koti on.

  Vastaa
 2. Jenni 16.5.2015

  Tsemppiä muuttoon. Meillä kans vähän samatapaista jännitystä elämässä. Vesivahingon takia evakossa mummoloissa. Onneksi on tukijoukot lähellä. Terv. Opiskelevakotiäitikannuksesta

  Vastaa
 3. Laura 17.5.2015

  Ihania lapsia, niin söpöjä. Voi, että! <3 :) Onnea ja tsemppiä muuttoon. Innolla odotan, että postaat uudesta asunnosta. Ymmärrän hyvin, että Rebe haluaisi nukkua patjalla, seikkailu meininkiä :D on se niin hassua miten erilaiselta se tuntuu nukkua patjalla lattialla kuin sängyssä, :D

  Vastaa
 4. Nelli 17.5.2015

  Niin hauska video ja lopussa muro-kommentti!! :D Tsemppiä muuttoon! :)

  Vastaa
 5. retromoderni 17.5.2015

  Onnea muuttoon ja uuteen kotiin!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *