Tänään me saatiin vihdoinkin vanhasta asunnostamme viimeisetkin tavarat pois. Voin kertoa, että vanhan talon komerot ovat todella tilavat ja vetävät valtavat määrät tavaraa. Lisäksi meillä oli tyhjennettävänä kellarivarasto & autotallillinen rojua, auts. Viimeiset kolme pakettiautollista oli juuri sellaista tavaraa, mitä ei haluaisi edes ottaa mukaansa. Niin se vain on, että ihminen on luontainen keräilijä. Järkytyin mm. omasta vaatemäärästäni, tiesin kyllä niitä olevan paljon, mutta… Kuusi kaappia ei riitä vieläkään mun sisävaatteille, tilanne on katastrofaalinen.

Joka tapauksessa, nyt on kaikki rojut saman katon alla ja jokainen järjestelty muuttolaatikko on aina eteenpäin. Me muutettiin siis rivitaloon, jossa on pieni takapiha, oma sauna, kolme makkaria ja kaksi vessaa. Vaihdettiin tänne kodinkoneet ja tehdään pientä keittiöremppaa, joka alkaa huomenna.

Eilisen muuttopäivän jälkeen otettiin ensimmäiset löylyt omassa saunassa ja sen jälkeen nukahdin kuin puulla päähän lyötynä. Huomenna jatketaan kaaoksen selvittelyä ja tehdään sisustussuunnitelmia, tarvitaan vähän sitä sun tätä, uusi keittiönpöytä, telkkaritaso ja säilytysratkaisuja nyt ihan ensimmäisenä ainakin!

No siis lasten mielestä kaikki oli niin jännää ja kivaa. Uusi jääkaappi liukumäkenä…

Olkkari.

Urpolla ja Turbolla ei vieläkään ole sänkyä, toivotaan, että toimitus ei kestä ihan mahdottoman kauan.

Vaatekaappi numero 1 on täynnä  :”””/

Salakuva.

Meiltä uupuu tällä hetkellä uuni ja liesikin.

”Ja tohon noin vaan…”

Muuttohommissa ei voi olla törmäämättä arkistojen aarteisiin. Margetäti taitaa olla tässä ystävien kanssa matkalla Qstockiin, ikää mittarissa ehkä 16 vuotta. Tyylikkäät Osiriksen 3d:t jalassa ja vyöt molemmilla vimpanpäälle.

Niin tosiaan, ihan heti ei taida olla luvassa sisustusjuttuja :D Nooo, eiköhän tämä tästä hiljalleen iloksi muutu?

-Maj

0 Comments

 1. Sini 24.5.2015

  Huh, sun vaatteiden määrää! Mun sisävaatteet on vaatekaapissa neljällä hyllyllä + yhden kaapin tangolla :D Oon sellainen etten osta jos en ole varma että pidän, jos huteja tulee tai vanhat kyllästyttää niin laitan heti kiertoon.

  Vastaa
 2. Sanna 24.5.2015

  Onnea uuteen kotiin ja voimia tavaroiden paikoilleen laittoon! :)

  Jo pelkästään näissä yhden hengen tavaroissa oli järjestelemistä, joten voin vain kuvitella, kuinka paljon tavaraa teillä on. Mä tykkään laittaa tavaroita uusille paikoille, kunnes tulee vastaan ne kaikki epämääräiset… Niin ärsyttäviä, kun ei tiedä, minne niitä laittaa, vai laittaako minnekään! Heh, edelleen taitaa olla vaatehuoneessa jokunen pussi selvittelemättömiä tavaroita! :D

  Vastaa
 3. anni 24.5.2015

  Nuo muuttohommat on kyllä aina yllättävän rankkoja. Mutta saanko kysyä että miks te muutitte edellisestä talosta pois?En muistaakseni ennen ensimmäistä muuttopostausta ollu edes lukenu että harkihdette muuttoa.. Tainnu mennä ohi? :) mutta tsemppiä sinne!

  Vastaa
 4. Elina Felin 25.5.2015

  Meillä oli noin kuukausi sitten samanlainen rutistus, mutta neljän lapsen kanssa. Vaikka lähiviikot yritin pakata ja pakata niin tuntui ettei tavara lopu koskaan ja irtotavaraa sitten viimeisenä päivänä yötä myöten yritettiin saada kasaan. Päätin luopua myös monesta vaatteesta. Niitä oli kertynyt ihan liikaa. Ei kun Hietsuun myymään ja kierrätykseen. Täällä vieläkin eletään laatikoiden keskellä ;) pitäisi saada tapetit irroitettua seinästä ja seinät maalattua. Sitten vasta pääsee kunnolla laittamaan tavaroita paikoilleen. KYllä tää tästä. Tsemppiä sinnekin suuntaan.

  Vastaa
 5. Laura 25.5.2015

  Tsemppiä! :) Mahtava tuo vanha kuva :) Täällä odotan innoissaan sisustus ja remppa postauksia :) hihih.

  Vastaa
  • Alisa 25.5.2015

   Mää kans!! :)

   Onnea uuteen kotiin! :)

   Vastaa
 6. Tiitu 25.5.2015

  Onnea uuteen kotiin! :)

  Vastaa
 7. Meri 25.5.2015

  Onnea uuteen kotiin! Kyllä se siittä.. tavarakaaos siis. Ihania noi liukumäkisankarit :))

  En KESTÄ noita neiti 16v:n kamppeita!! :DDDD Ihan oikeasti..mulla on ollu JUURI tuollaiset kengät, hame ja vyö..yhtä tyylikkäästi perussukkien kanssa puettuina… :D Hamekin niin urpon mittainen! HAhhahaha! Kun oon katellu noiden aikojen kuvia, niin oon luullu että oon ollu totaalisen out!, mutta näköjään oon ollu ihan muodin huipulla :D

  Vastaa
 8. Juuli 25.5.2015

  Itellä on omassa kämpässä todella vähä säilytystilaa, joka aluksi kovasti ärsytti. Nyt oon kuitenki huomannu, et se on todella hyvä, koska eipä tuu hamstrattua tavaraa ku ne ei vaa mahu mihinkää. Ei siis pääse vahingossakaan kaapin pohjalle unohtuun ja kertyyn tota 6 kaapillista vaatteita ;)

  Vastaa
 9. Pee 25.5.2015

  Onnea uuteen kotiin! :) Eiiih.. mä muistan tuon kuvan ja tyylin! :D Muistelen, että kyseisessä kuvassa olevalla nti K:lla oli übermahtava yksiolkaiminen reppu, jota sitten kilpaa lainailtiin, koska se oli niin khuul :D Ja taisipa eräs S. sen saada jossain vaiheessa omaksikin..

  Vastaa
 10. Jenna 25.5.2015

  Muutitteko uuteen asuntoon? Vai vanhaa remppaatte? :) Ihana tuo kuva :D Muistan noi kengät, itelläkin samanlaiset oli aikoinaan…

  Ja Tampereellako tuo uusi asuntonne sijaitsee?

  Vastaa
 11. coco/henna 25.5.2015

  Ihanaa, mä oon jo niin tulossa kylään! <3

  Vastaa
 12. Esteri 25.5.2015

  Onnea uuteen kotiin ja wau, nostan hattua myös että olet muuttorumban keskeltä laittanut postauksenkin..!! Täällä kovasti niitä sisustuspostauksia tietty odotellaan, mut hyvää kannattaakin odottaa, hih :)

  Vastaa
 13. Ulpukka 25.5.2015

  Vinkkaan sulle säilytysongelmiin hengaria, johon mahtuu 6 vaatetta/paitaa samaan. Löytyy JYSKistä, ja ei en ole maksettu mainostaja ;)

  Vastaa
 14. Sofia 25.5.2015

  Tsiisus nuo kengät!! :D Mulla oli täsmälleen samanlaiset ja väriset teinitennarit. Kaverit sanoi niitä sämpyläkengiksi. Onhan ne kieltämättä aika isot mutta ai että oli silloin muodikkaat;) Kiitos tästä nostalgiahetkestä:)

  Vastaa
 15. Tuulia 25.5.2015

  Täällä ihan samanlaiset kuviot menossa. Aina vain jostain löytyy joku pussi purettavaksi ja välillä on aivan hukassa; mihin kaappiin minkäkin tavaran työntäisi.. Varmaan ihan fiksua on, että kun jonkun tavaran hankkii, niin jostain samalla luopuu. Itselleni ainakin tulee ”ällötys” tavaran paljoudesta (vaikkei sitä nyt ehkä niin paljon ole). Tsemppiä sinne, kyllä ne tavarat paikkansa löytävät. T. Kohtalotoveri:)

  Vastaa
 16. Eve 26.5.2015

  Onnea uuteen kotiin! :-)

  Vastaa
 17. hente 26.5.2015

  Eei vitsi noita kenkiä ja tuo vyö :DD Muistan ku nuo oli nii in ja kaikilla oli noita! (#pakkosaada) Ihana ysäri<3

  Vastaa
 18. hente 26.5.2015

  Korjaan *ihana 20oo!

  Vastaa
 19. Elina 29.5.2015

  Mie järjestin vain makuuhuoneen uuteen uskoon, raahasin yhden ainoan pöydän sieltä ulos ja kasasin uuden sängyn – ja olen sitä mieltä, että me asutaan tässä kämpässä niin kauan kunnes saadaan omakotitalo, josta ei muuteta sitten ikinä. :D Hirvittää ajatuskin, että pitäisi koko kämppä pistää laatikoihin ja kuskata toiseen osoitteeseen. :’)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *