Viime lauantai oli tosi kiva päivä, meidän perheen ”aamu” alkoi Ikaalisissa, Ti-Ti Nallen talon pressitilaisuudessa, missä kerrottiin nallejen uusimmat kuulumiset, tulevan konserttikiertueen speksit ja tietty lapset pääsivät halimaan nalleja. Itse olen ihaillut aina nallejen ”äitiä” Riitta Korpelaa, sillä hänestä näkee, että hän tekee työtänsä koko sydämellään – ja millä energialla oikeasti, vau. Meidän lapset eivät koskaan ole olleet mitään Ti-Ti Nallen superfaneja, kerran ollaan aikaisemminki vierailtu talossa, mutta konserttiin ei olla vielä ehditty.

Ensi syksynä starttaava Ti-Ti Nalle & Merenalainen Maailma -konserttikiertue vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta ja teema on vähän jännittäväkin – ehkä pitää harkita keikalle menemistä nyt kun molemmat lapset alkavat olla sen sen ikäsiä, että ymmärtävät jo show:n, mutta se ei kuitenkaan vielä tunnu liian lapsellisilta.

Puolen päivän jälkeen jätettiin nalleille hyvästit ja ajeltiin Tampereelle lounaalle. Lounaalta painettiin vielä suoraan Rebekan jumppaesitykseen hänen kummiensa kanssa – jotka tulivat sitten esityksen jälkeen meille vielä syömään. Aika paljon oli buukattu ohjelmaa yhdelle päivälle, mutta pakko sanoa, että oli ihan sairaan kivaa ja vaivatonta. Automatkoilla Samppa otti vähän unta ja muutenkin kaikki meni putkeen. Rebekka ja Samuel ovat nyt sen ikäisiä (5 ja 3), että monessakin asiassa pääsee jo tosi helpolla, eikä koko perheellä tehtävät reissut ole enää kamalaa säätämistä, tiedättekö mitä tarkoitan?

Samuel ja uusi takki. Tuttavani sanoi, että Samuel on vaan niin YO! Kieltämättä pikkumies osaa kyllä olla aika rento ja hauska tyyppi :D

Ensiksi nallet olivat lapsien mielestä vähän jännittäviä, varsinkin kun posotettiin suoraan ovelta yhteiskuvaan. Myöhemmin Rebekka oli koko ajan jutulla nallejen kanssa ja halusi kovasti halia, samoin S.

Taiteilijat työssään. Miika selkeästi maalaa omaa kuvaansa… Mutta, entä nuo punaiset silmänaluset?

No siis…

Lopuksi vielä terveiset vieraskirjaan :)

Ja kohti seuraava kohdetta! En tiedä olisko Samuel tosiaan tarvinnut uutta takkia, mutta Miika halusi hänelle sen välttämättä ostaa, kun poikettiin Lindexillä katsomassa ihan muita juttuja. Otettiin takista niin reilu koko, että varmasti menee ensi syksynäkin, eikä 15 euron hintalappu päätä huimannut.

Onko siellä ruutujen takana innokkaita Ti-Ti Nalle faneja? Aikuiset varmaan jakautuu puoliksi, toiset varmaa inhoaa Ti-Ti meininkiin kuuluvaa laulurallattelua ja toiset taas tykkää nalleperheen menosta kovastikin. Faneja on kuitenkin varmasti valtavasti, sillä ystäväni oli hiljattain Ti-Ti Nalle -risteilyllä ja siellä kuulemma porukkaa piisasi. Konsertitkin ovat vissiin yleensä aika täynnä?

-Maj

6 Comments

 1. Elina 13.5.2015

  Meillä ei Titi-nalle ole pop, mutta konserttiin voisin kuitenkin ajatella meneväni 3v neidin kanssa. Ihana asu Samuelilla ja tosi kiva toi takki! Täytyy käydä kurkkaan, jos takkia löytyis meidänkin pojan koossa. Kivaa helatorstaita!

  Vastaa
 2. susanna 14.5.2015

  Siis Titinallehan on vuodelta yksjakaks ja vielä vaan tuo Riitta näyttää olevan noin freesi! Titinalle on aina ollut meidän perheessä vähän paitsiossa mutta kyllä me mun poikien kanssa joskus yli kymmenen vuotta sitten käytiin Titinallea katsomassa ja silloin tykkäsivät. Täytyy varmaan kysyä muistavatko vielä:D (Ovat nyt 17v ja 15v;)

  Vastaa
 3. susanna 14.5.2015

  Siis Titinallehan on vuodelta yksjakaks ja vielä vaan tuo Riitta näyttää olevan noin freesi! Titinalle on aina ollut meidän perheessä vähän paitsiossa mutta kyllä me mun poikien kanssa joskus yli kymmenen vuotta sitten käytiin Titinallea katsomassa ja silloin tykkäsivät. Täytyy varmaan kysyä muistavatko vielä:D (Ovat nyt 17v ja 15v;)

  Vastaa
 4. Riina 14.5.2015

  Meillä 3,5 vuotias Titin superfani! Talossa ollaan käyty useaan otteeseen ja nyt viime joukuussa konsertissa, joka oli meidän vilkkaalle tytölle tosi mieleinen. Konserttitaltiointeja on DVD-hyllyyn kertynyt jo monia osataan me vanhemmatkin kaikki rallatukset ulkoa.

  Vastaa
 5. Sanna 14.5.2015

  Tiiän ton mitä tarkotit että kun lapset on tietyn ikäisiä niin tietyt asiat helpottuu. Menimme viime kesänä naimisiin mieheni kanssa ja koko ajan kaikki kyselevät että jokos se olis seuraava lapsi jo tulossa. En tiedä onko itsekkyyttä vai mitä mutta kun on jo vähän ”isompi” tuo lapsi ja helpompi lähteä juurikin reissuun ja kyläilemään niin kauhistuttaa mikä työ jos olisi vauva mukana. Jos tiedät mitä tarkoitan :D taisi nyt mennä jo aiheen vierestä..

  Vastaa
 6. Viivi 18.5.2015

  Meillä asustaa pieni suuri titi fani! :) Lapsena olivat itsellenikin kova juttu ja olen niistä ehkä salaa vieläkin innoissani. ;) On kyllä kivaa kun tyttäreni 3 v on niistä myös niin innoissaan. Autossa soi titi nalle levy ja dvditä löytyy muutama myös. :) Meillä suunnitelmissa viikon päästä reissu tuonne. Kerran aiemmin ollaan vierailtu ja on kyllä jotenkin lämminhenkinen paikka. Tyttö on pitkin talvea kysellyt koska sinne mennään. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *