Magicpoks juhli kuulkaas eilen 6-vuotissyntymäpäiväänsä, aikamoista vai mitä? Samana päivänä myös veljeni täytti vuosia. Aamulla kun velipoika ilmestyi paikalle, tempaisin hedelmät blenderiin ja surautin koko porukalle apinadrinkit. Energiaboosti tuli kyllä tarpeeseen, sillä sen verran väsynyttä sakkia täällä meillä häärii…

Testaa ja sujauta blenderiin
– Melkein kokoinainen ananas (pilkkomisvaiheessa vähän täytyy vähän maistella ja jakaa maistiaisia :D)
– 2 banaania
– 2 päärynää
– Loraus tuorepuristettua appelsiinimehua

Hedelmäjuoma maistui kaikille ja etenkin kertsien seasta löytyneen apinakoristeet herättivät ihastusta. Idan smoothieohjeen mukaan lisäisin vielä mintunlehtiä, mutta niitä meiltä ei ikävä kyllä löytynyt.

Meillä ei ole ollut käytössä uunia, eikä tiskikonetta ja eilen otettiin myös keittiön hana pois toiminnasta, joten eeerittäin helpolla safkalla ollaan menty. Blenderi on kyllä kieltämättä tosi kätsy kapistus :)

Nyt keittiö on jo tosi hyvällä mallilla, huomenna lisään mahdollisesti ainakin jotain kotikuvia tänne blogiinkin :)

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *