Meillä on eteisessä ns. tuulikaappi, johon oli saatava vikkelästi naulakko ja kenkäteline. Ihastuin pari vuotta sitten ystäväni Hennan luona Nomess Copenhagenin So Hooked -naulakkoon ja päädyin ostamaan samanlaisen valkoisena meille. Hei Hemppa, tarvitsisinkin sisustusasioihin ehdottomasti pientä konsultaatiota teikäläiseltä.

Naulakon päälle on kätevä laittaa kaikki pikkutavarat ja koukkuihin tietysti heitetetään pikkuväen päällysvaatteet. Tiedän, että naulakko tulee näyttämään lapsiperheen arjessa ehkä vähemmän esteettiseltä, mutta on se aina parempi vaihtoehto, kuin että vaatteet ja reput lojuisivat lattialla.

Showroom Finlandin pelkistetty kenkäteline sopi mielestäni hyvin naulakon kaveriksi ja aikaisemmin makkarin yöpöydän virkaa toimittanut Componibili iskettiin ainakin nyt aluksi tuohon ovensuuhun. 

Suunnitelmissa on vielä laittaa naulakon yläpuolelle ”hattuhylly”, johon saisin muutaman korin asusteille – ne todella tulisivat tarpeeseen, etenkin talviaikaan.

Voipi se olla, että jossain vaiheessa tulee huutava tarve laittaa tähän tilaan jotain lipastoa tai muuten vaan halutaan vähän tehokkaampia säilytysratkaisuja, siinä tapauksessa naulakko kavereineen varmasti löytää paikkansa jostain muualta meidän kodista.

-Maj

0 Comments

 1. Jenni 27.5.2015

  hyvältä näyttää! olen aina ihaillut teidän sisustusta, se on tosi kiva ja meillä samanlaiset sisustusmaut :) mikä tuo musta laukku on aurinkolasikotelon vieressä? lompakko? minkä merkkinen? :)

  Vastaa
  • Maj 29.5.2015

   Moikka Jenni! Kiitos kovasti, tiedän mikä itseäni miellyttää sisustuksessa, mutta välillä on vaikea hahmottaa, että miten sen soveltaisi omien seinien sisälle.
   Hyllynpäällä komeilee Reyformin Filippa clutch/lompakko, mustana sitä ei näköjään enää ole saatavilla, mutta kurkkaahan sen pinkki versio täältä -> http://www.reyform.fi/filippa-clutchwallet-pink-p-770.html sekin on aika ihana :)

   Vastaa
   • jenni. 30.5.2015

    näinpä juuri! liikaa ihania juttuja, jotka haluaisi omaan kotiin mutta tilat on rajalliset..

    kiitos vinkistä! mustana kyllä ehdottomasti haluaisin, täytyy toivoa että niitä tulisi vielä lisää :)

    Vastaa
 2. Elina 27.5.2015

  Kiva naulakko, meilläkin on kohta naulakon etsintä ja tuo voisi olla meillekkin kiva (jos vaan mahtuu eteisen ainoaan seinään).

  Vastaa
  • Maj 29.5.2015

   Naulakkoja löytyy myös eri kokoisina ja värisinä :)

   Vastaa
 3. coco/henna 27.5.2015

  Love it! Meillä on toi niin kovassa käytössä, se on tosi kätsy just arjessa. Mä tulen anytime teille sisustamaan, tosin sulla ja Miikalla on kyl ne hommat hyvin hanskassa muutenki.
  Kova ikävä teitä kaikkia!!! <3

  Vastaa
  • Maj 29.5.2015

   Musukka! No jaa hanskassa joo, mutta ne hanskat on välillä hukassa…. eli apua ja idiksiä otetaan mielellään vastaan, MIKSI ASUTTE NIIN KAUKANA? Samoin <3

   Vastaa
 4. Satu 27.5.2015

  Meillä on tuo sama naulakko. Ostettiin se ensin sivuovelle lasten arkivaatteille, mutta sit ei raskittukaan laittaa sitä sinne, kun se oli niin hieno. :D Nyt se on meidän makkarissa, säilytän siinä roikkumassa paria laukkua ja huivia.

  Vastaa
  • Maj 29.5.2015

   Helou Satu! Tuo on kyllä muuntautuva naulakko ja varmasti sopii loistavasti myös makkariin. Meillä naulakko taitaa tällä hetkelläkin olla aika täynnä, sieltä roikkuu hupparia, koiran flexiä ja kaikenlaista pussukkaa :)

   Vastaa
 5. Elsa 27.5.2015

  Onpa kyllä ihanan näköinen naulakko ja toimii varmasti useassa paikassa. Mistähän tuo saa lisää koukkuja?

  Vastaa
  • Maj 29.5.2015

   Niitä saa esimerkiksi Stockalta ihan paikan päältä (ainakin täältä Mansesta) ja varmasti niitä voi tilailla useistakin verkkokaupastakin :)

   Vastaa
 6. Saana 30.5.2015

  Ompa tosi kivan näköistä! Me ostettiin eilen talo ja meidän tuleva eteinen näyttää aika samanlaiselta. Toi naulakko oli siihen tosi ihana, Ostitko sen siis Stokkalta? Onnea vielä kovasti uuteen kotiin, uudet nurkat virkistävät kummasti ja tila tulee todellakin pienten lasten kanssa tarpeeseen. Nauttikaahan :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *