Kerroinkin jo, että me oltiin pienellä vappupurjehduksella, jonne Miikan veli oli meidät tyttöystävänsä kanssa kutsunut. Purjehdimme tunnelmallisella s/v Valborgilla, joka on rakennettu jo 1948 – ja hyväksytty 1994 Museoviraston perinnelaivarekisteriin. Lähdimme liikenteeseen Helsingin Halkolaiturilta ja reissu kesti pari tuntia. Lapsilla oli aika paljon uutta ihmeteltävää ja samoin itselläni, sillä en ole koskaan aikaisemmin vastaavalla aluksella ”seilannut”!

Saatiin ohjeistukseksi pukeutua tosi lämpimästi – ja se oli kyllä hyvä neuvo, sillä sen verran viileä ilma vappuna kyllä vielä oli, että liikaa ei tainnut olla kenelläkään päällä. Lasten hyrrät olivat muuten ihan hitti!

Kannella kippisteltiin simat ja kuoharit, mutta piknikeväitä siirryttiin syömään sisätiloihin.

Görän-tontun koti. Lasten mielestä oli ihana kuvitella millainen on minikokoinen tonttu – ja millaisia kepposia se tekee ;)

Jep, mä olin todella pukeutunut lämpimästi. En ymmärrä miten me voitiin olla tuollaisesta pikku purjehdusretkestä aivan puhki, siis koko jengi. Hauskaa meillä oli hyytävästä säästäkin huolimatta! Kyllä purjehtiminen on varmasti kesällä niin huippua, olisi ihana ottaa joskus uusiksi.

-Maj

0 Comments

  1. Mirjam 9.5.2015

    Heippa!

    Kiinnostuin heti kovasti, kun aloin miettiä josko järjestäisin miehelleni synttärilahjaksi tuollaisen lyhyen purjehduksen. Sitten googletteli Valborgin hinnaston- neljän tunnin lyhyt purjahdus 2500 euroa!! :O

    Oliko se todella noin kallista? Ihan huikea hinta. Sillä rahalla tekisi jo etelänmatkan koko perhe. :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *