Juuri kun vappuhömpötyksistä ollaan ”selvitty” ja herätty reippaina (eikö niin?) uuteen viikkoon, niin mä aloitan täällä höpöttelemään vapun vietosta eli auttamattomasti myöhässä ollaan – taas! 

Miikan veli oli kutsunut meidän perheen Helsingin Halkolaiturilta starttaavalle vappu purjehdukselle, joten ajateltiin, että lasten mielestä olisi varmaan jännää olla hotskussa edellinen yö. Yhtenä aamuna (unenpöpperössä) varasin huoneen Sokos Hotel Vaakunaan, muistaakseni ajattelin, että noooo ainakin se on lähellä rautatieasemaa, mutta mehän siis oltiin liikenteessä autolla, hah! Ei kai se nyt niin justiinsa. Hotellin respasta meille annetiin käteen lapsiperheille tarkoitettu opas, joista selvisi, että mitä kivaa pääkaupungillamme on tarjota lapsille, tuli ihan turistifiilis :D  Oikeasti suunnitelmissamme ei ollut mitään sen ihmellisempää, kuin pyörähtää vähän ostoksilla ja käydä syömässä ystävien kanssa.

Kamat huoneeseen ja mars mestoille.

Elsa ja Tähkäpää jäivät ottamaan lepoa ja vahtimaan huonettamme. Kierreltiin kaupoissa, Zarasta lapset ostivat itsellensä tuoksut, jotka käytettiin melkeen parissa päivässä loppuun. Samuel oli mm. nojatuolin tai verhon takana salaa suihkimassa itseensä Batman-tuoksua. Olisi voinut luulla, että meidän huoneessamme majaili ei lapsiperhe, vaan isompikin sinkkumiesporukka, omg!

Vappuskumppaa ja herkkulakon päättymisen kunniaksi vähän jotain pientä makeaa :P

Poikettiin Super Makia-malliston julkaisutilaisuudessa Makian Store of the Month -myymälässä Unionkadulla, Miika oli heti ihan fiiliksissä sovittelemassa muutamaa takkia, mutta jäi kuitenkin vielä miettimään.

Eli Makiaa ja makeaa, mutta mites tämän kuvan ilmeet? Olen niin naurettavan tosissani kauhomassa lusikalla valkosuklaamango-settiä ja Samuelkin on siinä niin aika topakkana :D

Meitä vappuilijoita muistettiin hotellin toimeista suklaaherkuilla – ja lapsiperhettä tupla-annoksella, aiai! Onneksi tosiaan mun herkkulakko oli päättynyt :P

Illalla olimme  Sapen, herra X:n ja Nunuutin kanssa syömässä. Rebekka oli niin onnellinen päästessään kummitädin syliin. Tyttö oli jo aikaisemmin kotoa lähetellyt Sapelle ääniviestejä ja tehnyt piirrustuksia, ennen lähtöä hän vielä kirjoitti kirjainmagneeteilla SAARA meidän jääkaapiin oveen. Safkailun päätteeksi houkuteltiin ystävät vielä hetkeksi leikittämään lapsia meidän huoneeseen. Sapen kanssa jutskailtiin, että seuraavan kerran menemme yhdessä Reben kanssa Sapen luokse koko viikonlopuksi <3

Olin varautunut siihen, että heräämme räntäsateeseen. Vappu- ja juhannuskelit kun harvoin ovat sieltä parhaimmasta päästä. Auringonpaisteeseen herääminen oli siis todella iloinen yllätys. Aika keskeiset näkymät meidän hotskuhuoneesta vai mitä? Kurkatkaapa täältä, mitä meidän lapset ihmettelivät edellisenä iltana?

Aamu oli vähän levoton, kun R ja S malttamattomina odottelivat veneretkeä.

Vihdoinkin liikenteessä! Napattiin kaupasta vielä hyrrät matkaan, ne pyörivät aika hurjina, sillä purjeveneellä tuuli kovasti, no siis jep yllättäen :D

Ettei tästä tulisi ihan kilometripostaus, niin laittelen vielä muutamia purjehduskuvia erilliseen postaukseen. Kasailen myös vielä viikon 18 summauksen tämän päivän aikana, joten illalla postausta pukkaa.

Tänään on muuten just tyypillinen maanantai, mun aamiaiselle kävi näin! Mukavaa viikkoa kaikille, eiköhän tämä taas tästä ;)

-Maj

0 Comments

  1. Susanna 5.5.2015

    Heippa! Harvoin kommentoin, mutta mun on nyt pakko sanoa, että sun blogista tulen usein vaan niin hyvälle tuulelle! Parasta on jos en ole vähään aikaan ehtinyt lukea ja kerralla on monta postausta luettavana :D Mukavaa kevään jatkoa teidän perheelle!:)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *