Vaatekaappeja läpikäydessäni käsiini osui lappuhaalarit, viime keväänä hankitut – ja talven aikana unohdetut. Nämä haalaripöksyt ovat ohutta kangasta, kevyet, rennot, leikkisät ja vähän hassut, juuri minun näköiseni. Kaapista löytyi myös toiset lappuhaalarit, laitoin ne hiukan empien muotikirppiskasaan, pärjään ehkä kuitenkin yksillä.

Aurinkolasit – Ray Ban
Clutch – Reyform *gifted
Haalari – Lindex
Paita – Cubus
Kengät – Mango

”Aavaa mistä mun äiti tykkää? Se tykkää musukoista kaikista eniten.”

Käytiin syömässä, yksi nukahti takapenkille päiväkodin kevätretken väsyttämänä. Toinen jakeli pusuja vuorotellen mulla ja Idalle. Me oltiin niin onnellisia koska ilmassa tuoksui kesä. Väsymystä on ilmoilla, mutta mulla on vahva usko, että kesä vie sen mennessään.

-Maj

0 Comments

  1. Inkkarit 30.5.2015

    Hyvännäköiset!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *