Joku siellä kommenttiboksissa kyseli, että miksi me myimme vanhan kotimme/miksi halusimme muuttaa? Ensinnäkin, pahoittelut siitä, että kommentteihin vastaamiseni on ollut laiskaa. Olen koettanut keskittää kaiken energiani nyt tähän kotihässäkän setvimiseen, sillä Miika on lähdössä loppuviikon kestävälle työreissulle huomenna.

No, mutta nyt kuitenkin vastaan kysymykseen miksi?
– Suurin syy muuttoon oli, koska tarvitsimme tai miten vain halusimme enemmän tilaa ->
– Entiseen keittiöön mahtui vain neljän hengen pöytä ja vähän naftisti sekin
– Kahden makkarin sijasta nyt on kolme, mulla on oma työhuone – ja myöhemmin lapset saavat omat huoneet!
– Pikkuruinen kylppärimme alkoi ahdistaa
– Asunto kolmannessa kerroksessa ilman hissiä ei kuitenkaan tässä elämäntilanteessa ollut meille se ihanteellisin ratkaisu
– Halusimme pihan, helppohoitoisen ja pienen sellaisen. Lapset odottavat jo kovasti pääsevänsä polskuttelemaan kahluualtaaseensa ja itse toivon siemailevani illalla lasillisen kesäjuomaa grillisafkojen valmistumista odotellessa.

Edellisessä kodissamme asuimme neljä vuotta. Remontoimme sen käytännössä itse lattiasta kattoon, lukuunottamatta kylppäriä. Naapureista tuli rakkaita. Nyt lähtiessämme meitä on myös yksi enemmän.

-Maj

0 Comments

 1. Aurora 26.5.2015

  Paljon Onnea teille uuteen kotiin :-) Itsekin jossain vaiheessa kerrostalosta rivitaloon muuttaneena voin todeta, että kyllä se oma piha – edes pienikin – on vaa kesällä niin ihana! <3

  Vastaa
  • Maj 29.5.2015

   Kiitos! – ja ihan varmasti on!

   Vastaa
 2. Janina 26.5.2015

  Muutossa on aina sitä jotain mahtavaa fiilistä! Tsemppiä uuden kodin laittoon. Teidän vanha koti oli ihana ja sisutus tosi kiva, odotan innolla miltä uusi koti tulee näyttämään. :)

  Vastaa
  • Maj 29.5.2015

   Hahaa, niin mäkin, haluaisin malttamattomasti saada jo kaikki ”perusjutut” kondikseen :)

   Vastaa
 3. Esteri 26.5.2015

  Oli kyllä tosi kivan näköinen toi teidän edellinenkin koti! Useasti mietin (ja muistan jonkun muunkin kysyneen kommenttiboksissa) että mitenkäs toi valkoinen lattia kesti lapsiperheen menoa? Valkoinen laminaatti olis niiiiiin ihana ja mietin sitä meillekin..

  Vastaa
  • Maj 29.5.2015

   Kyllähän laminaatti kestää, ei siinä mitään. Meidän lattiassa näkyi tosi helposti lika, mutta kyllä senkin kanssa pystyy elämään, tulipa ainakin imuroitua usein :)

   Vastaa
 4. ll 26.5.2015

  Mitä ihmettä se kenellekään kuuluu miksi joku muuttaa. Kai sitä ihminen voi tehdä elämässään mitä tykkää. Ja kaikkien pitäisi ymmärtää ettei tollasessa muuttohässäkässä kerkeä kommentteihin vastaamaan joten älä sitä pahoittele. Tsemppiä ja onnea uuteen kotiin!

  Vastaa
  • Maj 29.5.2015

   Kiitokset! :)

   Vastaa
 5. TanjaK 26.5.2015

  Tsemppiä muuton keskelle! Kyllä se siitä helpottuu, kun laatikot alkaa vähenemään. Ja jos yhtään helpottaa, niin meillä on vielä vuodenkin jälkeen muutama ppurkamatta :D

  Vastaa
 6. iina 28.5.2015

  Ai hitsi, iski itsellekin oikein pieni haikeus, vaikkei ole edes oma kämppä kyseessä, haha :D Toi mun mieheni ei ehkä tiedä tätä, mut meidän kämppähän siis oikeastaan remontoitiin pitkälti teidän kämppä takaraivossa, kun tykästyin silloin aikoinaan ihan hirveästi teiän sävymaailmaan (valkoista/mustaa, johon niin helppo lisätä fiiliksen mukaan muita värejä, ai että). Innolla odotan kyllä kuvia uudesta kämpästä! Olen seurannut blogiasi aikalailla alusta asti ja mä olenkin tässä jo vähän odotellut, että koskahan muutatte isompaan kun alkaa lapsetkin kasvamaan jne, vaikka eipähän tuo aina kai tarpeellista ole :) Onnea uuteen kotiin!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *