Me oltiin perheen kanssa Helsingissä vapun mittaisella minilomalla. Lähtiessämme tänään ajelemaan takaisin Tampereen suuntaan katselin auton ikkunasta vapun juhlijoiden pukeutumista – ja palelin heidän puolestaan. Tosi vähissä vaatteissa jengi oli liikenteessä, aikamoisia sissejä, sanoisinko? Olin pukenut päälleni paksuimman neuleeni trenssin alle, kun vielä kietouduin villahuiviin, niin tarkenin just – ja just. Tämänpäiväiselle purjehdusreissulle piti pukeutua lämpimästi, joten heivasin trenssin pois ja kääriydyin parkatakkiin, pipo ja talvikäsineet löytyivät tietysti myös.

Huivi – Selected
Neule – Filippa K
Farkut – Gina Tricot
Kengät – Nike
Aurinkolasit – Ray Ban

Tarkemmin kun ajattelen, niin kyllä sitä taidettiin nuorena hillua pikkuruisessa hamosessa kesät talvet, eikä tullut muka kylmä yhtään – tai sitten siitä ei vaan välittänyt. ”Tyylikkyys” ennen kaikkea. Kuulostan varmaan ikälopulta tämän sanoessani, mutta toista se on nyt, mukavuus ennen kaikkea.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *