*yhteistyössä Vichy

Vuorokaudesta loppuvat tunnit kesken, tuttu tunne? Kiireessä sitä helposti sortuu tinkimään omista yöunistaan – itse asiassa niistähän sitä on pakko tinkiä ihan ensimmäiseksi tässä elämäntilanteessa.

Elämässäni on ollut ajanjaksoja, jolloin edes aikaisin nukkumaan meneminen ei ole auttanut väsymykseen, sillä molemmat lapseni ovat heräilleet ja valvottaneet öisin. Nykyään tilanne on toinen. Nyt voisin valita pitkät yöunet, mutta se ei ole aina niin helppoa, sillä tekemistä riittää vaikka aamuun saakka. Tunnustan istuskelevani ihan liian myöhään tuijottamassa tietokoneen ruutua – ja nyt meidän muuttomme aikana olen löytänyt itseni näpertelemässä jonkun muuttolaatikon kimpussa aina pikkutunneille saakka.

Samanlainen tilanne on varmasti monella muullakin äidillä. Lasten nukahdettua alkaa vanhempien oma aika, eikä mitenkään malttaisi mennä nukkumaan. Toisinaan väsymys tietysti johtuu ihan muista syistä, myöhään venyneestä illanvietosta tai vaikka siitä, että uni on ollut katkonaista. Tiesitkö muuten, että klo 23 – 03 iho käy läpi erityisen uudistavan, syvän unen vaiheen?

Oli syy väsymykseen tai huonosti nukuttuun yöhön mikä tahansa, niin olen huomannut, että tässä iässä väsymys paistaa kasvoilta kilometrien päähän. Liian usein silmänalusiani koristavat tummat varjot ja toisinaan koko kasvot ovat vähän turvonneet. Aamulla oma peilikuva saattaa jopa vähän ahdistaa.

Vichyllä on paneuduttu ikäisilläni naisilla hyvin yleisen hektisen elämäntyylin aiheuttamaan väsyneen ihon ongelmaan. Ratkaisuksi on kehitetty Vichy Idéalia Skin Sleep -yövoide, joka auttaa ihoa palautumaan päivän rasituksista yön aikana, vaikka ei ehtisikään nukkua tarpeeksi.

Pääsimme pienellä bloggaajaporukalla Tanskan reissulle, jonka tarkoituksena oli rentoutua, nukkua hyvin ja testata Skin Sleep -yövoidetta. Rauhallisessa ympäristössä hyvin nukuttu yö voiteineen teki terää – vaikka toki kunnollisten yöunien pitäisi olla mieluummin sääntö kuin poikkeus.

Takaisin Köpiksen seesteisiin tunnelmiin päästäkseni olen ottanut itselleni ennen nukkumaan menoa pienen hetken aikaa, jolloin levitän Vichyn Idéalia Skin Sleep -yövoiteen kasvoilleni huolellisesti hieromalla. Voiteen pahvipakkauksesta löytyy kätevästi hierontaohjeet, jotka kannattaa testata. Kasvovoiteen hoitavat ainesosat imeytyvät paremmin, kun levitys tapahtuu huolellisesti ja kukapa ei pienestä kasvohieronnastakin pitäisi?

Vichyltä löytyy kasapäin upeita tuotteita, joihin olen päässyt kampiksen myötä tutustumaan. Osa tuotteista olikin jo entuudestaan tuttuja. Köpiksen matkan jälkeen olen ottanut vaaleanpunaiset purkit eli Ideália-sarjan seerumin sekä päivä- ja yövoiteen tehokäyttööni.

Onko Vichyn Idéalia-sarja teille entuudestaan tuttu? Vichyn tuotteita myydään vain apteekeista ja henkilökunnalta saat varmasti lisää infoa halutessasi. Jos sinulla on ystävä, joka ansaitsee ehdottomasti hyvän yön unen, niin kannattaa käydä täällä osallistumassa kilpailuun, jossa voitte voittaa molemmille #wakeupbeautiful-nukkumispaketin, joka sisältää mm. Vichyn tuotteita ja yön luksuskylpylässä.

Nukkumaan käydessä ajattelen:
Huomenna minä lämmitän saunan,
pidän itseäni hyvänä,
kävelytän, uitan, pesen,
kutsun itseni iltateelle,
puhuttelen ystävällisesti ja ihaillen, kehun:
Sinä pieni urhea nainen,
minä luotan sinuun. 

Eeva Kilpi

Hyvin nukuttuja öitä toivottelee,
Maj

0 Comments

  1. Tina 28.5.2015

    Hei, teen vuorotyötä ja olen miettinyt miten minun tulisi hoitaa ihoani yövuorossa, lähinnä sitä laitanko yövuorossa kasvoilleni yö- vai päivävoidetta? Vaikka olenkin hereillä, elääkö kroppani ja ihoni kuitenkin yötä ja kertomasi mukaan uusiutuu klo 23-03 jne.? Entä aamulla ennen nukkumaan menoa, miten hoitaa puhdistuksen jälkeen? Olen joskus kysynyt tätä kaupan kosmetiikkamyyjältä, mutta tämä kyseinen ei ainakaan osannut vastata.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *