Hankittavien huonekalujen määrä on taas vähän pienempi, sillä löydettiin keittiöön uusi ruokapöytä, mistäs muualtakaan kuin Ikeasta. Bjursta-ruokapöytään saa kaksi lisäpalaa, joten se saa venymään useammallekin ruokailijalle tarvittaessa. Keittiössä on vielä niin paljon säätöä, tiskikone jäi ärsyttävästi pönöttämään yli pöytätason, ajattelin heti huomenna tarkistaa putkarilta, että onko sille mitään tehtävissä, toivottavasti olisi…

Tänään huilittiin hetki kotihommista ja lähdettiin ystävien luokse juhlimaan tuplasynttäreitä. Kotimatkalla jo kuitenkin kurvattiin huonekalukaupan kautta, kotiin palasimme parit matot kainalossa.

Ihan just painan julkaise-nappia ja palaan jälleen järjestelyhommiin. Ensi viikolla tiedossa ihan älytön vaaterumba, kun alan silittelemään ja järkkäilemään vaatteitani Muotikirppikselle.

-Maj

0 Comments

 1. Milla 31.5.2015

  Ihanan selkeää ja raikasta. Ihan mun makuun :) tsemppiä järkkäilyyn ;)

  Vastaa
 2. Inkkarit 31.5.2015

  Kivoja yksityiskohtia.

  Vastaa
 3. HuopaPalloMatto 31.5.2015

  Ihania kuvia! Jatkettava pöytä on kyllä niin nerokas keksintö, hyvä että löytyi teille sopiva.

  Vastaa
 4. Inka 31.5.2015

  Ihanan näköistä! Olisi kiva nähdä teidän kotia enemmänkin kun saatte paikat kuntoon =)

  Vastaa
 5. Sofia 1.6.2015

  Meillä on kanssa viikonloppuna muutettu ja päädyttiin samaan keittiönpöytään kuin tekin, mutta tammen värisenä. Oli muuten ärsyttävä koottava!! :)

  Vastaa
 6. SaR 1.6.2015

  Meilläkin tuo Bjursta, ainoa huono on miten pöytä jatkuu. Pöuydän jälkojen väliin kun ei mahdu silti yhtään enempää väkeä vaan sijoitettava päihin. Mutta se on varmaankin makuasia. :)

  Vastaa
 7. marika 1.6.2015

  Kiva uusi koti teillä :)!
  Vaaleaa ja kaunista!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *