Huivi – Selected Femme
Paita – Cubus
Neuletakki – Bik Bok
Housut – Make Way
Kassi – Lindex
Kengät – H&M

Viikon tyyli on ollut tämä. Päälleni on nimittäin useimpina päivänä päätynyt pitkä neuletakki, jonka olen yhdistänyt vähän tilanteen mukaan eri juttuihin. Neuleen päälle on välillä vielä pitänyt heittää nahkatakkikin. Tässä mulla oli villahuivi lämmittämässä, mutta takin jätin kotiin. Ei yhtään tekisi mieli enää tähän vuoden aikaan käyttää villahuivia, mutta kun on vaan niin kylmää edelleen – ja vieläkin.

Vaaleansininen pehmeä puuvillakauluspaita on varmaan ainoa laatuaan kaapissani, kauluspaidat eivät oikein istu omaan tyyliini, mutta poikkeus vahvistaa säännöt? Puhelinkin kuuluu olennaisena osana tyyliini, sehän on ihan luvattoman usein kädessä :D

Instagramissa ehdinkin jo riemuita siitä, että meidän asunto on nyt myyty!! Muutto tapahtuu kahden viikon sisään – joten senkin takia tässä on vähän haipakkaa pitänyt. Kaikki kävikin yllättävän nopeasti. Muuttoa suunnitellessa tämä meidän tavaran määrä on konkretisoitunut ja välillä vähän ahdistanutkin, mutta eiköhän se tästä. Uusistä asumiskuviosta ja ainakin muutamalla sanalla asunnon myynnistä myöhemmin vielä, aika jänskää vai mitä?

-Maj

0 Comments

 1. Ansku 14.5.2015

  Hei mahtavaa! Onnittelut!

  Vastaa
 2. Alisa 14.5.2015

  Voi vitsit, onpas huippujuttu! Onnea :) Olispas kivaa, jos päättäisitte rakentaa oman, sitä olis niin kiva seurata täältä ruudun toiselta puolelta, kun sellaiset ajatukset pyörii omassakin päässä tällä hetkellä ;)

  Vastaa
 3. mar 14.5.2015

  Jee, onnea asuntokaupoista!

  Vastaa
 4. Siiri 14.5.2015

  Onnea asuntokaupoista!

  Vastaa
 5. Esteri 14.5.2015

  Kivoja uutisia, onnea! Ethän sit pidä meitä pitkään jännityksessä uusien asuntokuvioiden suhteen hei! ;) Ihan parasta ois tietty kuulla että tulee joku yhteistyö jonkun talotehtaan kanssa ja alatte rakennuttaa omaa..!! :)

  Vastaa
  • Maj 14.5.2015

   Eeeen-pä xD No joo, voin kertoa, että omakotitaloon ei olla muuttamassa – eikä muuttoon tai uuteen kotiin liity mitään yhteistyöprojektia :)

   Vastaa
  • Maj 14.5.2015

   Eeeen-pä xD No joo, voin kertoa, että omakotitaloon ei olla muuttamassa – eikä muuttoon tai uuteen kotiin liity mitään yhteistyöprojektia :)

   Vastaa
 6. Sara. 14.5.2015

  Paljon onnea asuntokaupoista! Voi olispas mullakin tuollainen kaiken kanssa käyvä pitkä harmaa neuletakki.

  Vastaa
  • Maj 14.5.2015

   Helou – ja kiitos!! Ollaan täällä tosi helpottuneita :) Mä tiedän miten sun pulma on ratkaistu :D -> https://bikbok.com/fi/7162679_F840 tosta klikkaat ostoskoriin ja kohta saat postissa kaiken kanssa sopivan neuletakin, ihan prikulleen se ei oo sama kun tää mun, mutta aika lähellä <3 <3

   Vastaa
   • Sara. 18.5.2015

    Hihi sormi osui ”väärälle näppäimelle” ja tilasinkim Bikbokista vahingossa keltaisen sadetakin :D kiitos silti vinkistä ja linkistä :))

    Vastaa
 7. Rosalienism 14.5.2015

  Noi kengät on ihan huiput! lainasin hetki sitten noita kaverilta ja sen jälkeen oon metsästänyt niitä jokapaikasta. Ja nyt kun olin Madridissa niin toisena mentiin H&M:llä ja siellä ne odotti mua. Viimeinen pari, mun koossa ja vielä alessa! Niin hyvät jalassa, jopa tällaiselle tennari-ihmiselle.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *