Safkat

vko19

1. Viime viikolla tein muutamaan otteeseen vuohenjuusto-mansikkasalaattia, hullaannuin sen kesäiseen makuun. 2. Idan kanssa tehtiin torstaina smoothieta, johon tuli ananasta, päärynää, banaania ja minttua, ihanaa vaihtelua mun marjapainotteisiin pöperöihin. 3. Siitä yhdestä pienestä tappiosta huolimatta banaanilättyjen voitonputki on jatkunut – jes! 4. Oletteko ehtineet testaamaan Naapurin lounassalaattia? Saman katon alta löytyy neljä eri naisyrittäjää: lifestylemyymälä Putiikki Rannalla, vaateliike Minzi, antiikkiliike Anna-Stiina ja Bistro Naapuri. 5. Tein pakasteseitistä kalakeittoa, siitä tuli järkyttävän pahaa. 6. Koko viikon hauskin jälkkäri nautittiin lauantai-iltana, kun serkkuni vaimo oli vaivalla leiponut superterveellistä kakkua, jossa on 10 kananmunaa, eikä yhtään sokeria. Innoissaan hän maistatti lapsilla kakkua, mutta – skidit ne ei osaa kaunistella. Palaute oli tyyliin ”Hyi, kamalan makuista” Eihän se kakku oikeasti pahaa ollut, mutta aika tuhtia – eikä sillä ihan oikean kakun kanssa ollut kamalasti yhteistä. Ihana J – sait koko porukan nauramaan vedet silmissä :D

Yllättävää

vko19_3

1. Cloetta, oi miksi? ja kiitos :D 2. Köpiksen reissulta saamani Vichyn tuotteet tulivat perässä postitse, jee! 3. ja (5.) Samuel on ollut superväsynyt, yllättävää kyllä. Hänellä taisi olla vähän raskas viikko. 4. Yllättävintä oli kuitenkin, että tekemäni kalakeitto ei ollut lasten mielestä kuin ”näin pahaa”

Sporttiset

vko19_2

1. Rebekka valmistautumassa lauantaina jumppaesitykseen joka meni hyvin – ja itseasiassa vielä paremmin meni isosiskolla toisaalla, sillä heidän joukkueensa voitti SM-kultaa, onnea VIPSU! 2. Äitienpäivän kunniaksi otin vähän omaa aikaa ja kävelin kuntosalille 3. Mahdutin viikkoon neljä kuntosalitreeniä 4. Sain kuulla, että kroppani on aika jumissa ja ennen kuin voin alkaa nostelemaan kunnolla painoja, täytyy minun vähän tehdä töitä sen asian suhteen.

Kuvaukselliset

vko19_4

1. Ystäväni Emmi oli kyllä kaunis morsian  ja he ovat kyllä miehensä kanssa hyvännäköinen pariskunta. 2. Pienet söpöläiset Mammatyylit-kuvauksissa. 3. ja 4. Ihastuin superpaljon Iinan söpöön poikaan – ja ilahduin kun kuulin, että Iina itse piti kovasti ottamistani kuvista 4. Ti-Ti-nallen äiti Riitta Korpela onnistui kaikissa kuvissa, eikä hän ole vanhentunut päivääkään!

Hetket

vko19_5

1. Samuelin kanssa ottamassa iisiä päikkypäivän jälkeen 2. Picassot hommissa Ti-Ti-Nallen talossa 3. Mun pyörä seisoo edelleen autotallissa… 4. farkut kiristävät edelleen, vaikka peilikuva oli näin pitkä ja hoikka? 5. Haluaisin ostaa Samuelille bomber-takin, mutta jätin tämän kuitenkin kauppaan 6. Tunteikkaana maistraatissa, sylissäni morsiammen nuorempi tyttö 7. Olimme Miikan kanssa molemmat samaa mieltä iltapalasta, salaattia sen olla pitää! :D

Viime viikolla päätin, että en ikinä enää tee kalakeittoa. Lupaan viedä pyöräni huoltoon, mutta odotan kuitenkin jonkun tekevän sen puolestani. Tuumailin, että mistäs sitä saisi viikkoon lisää tunteja? Perushommien lisäksi meillä on tällä hetkellä kaikkea extraa meneillään, niin että pääni ei aina meinaa pysyä mukana. Voin jo kertoa näin etukäteen, että tämä juuri alkanut viikko tulee olemaan tosi jännittävä, iiks!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *