Viime lauantaina postailin teille muuttopuuhista, liitin postaukseen videon, jossa lapset nahistelevat keskenään – sen jälkeen tekikin niin hyvää heittää korkkarit jalkaan ja lähteä ulkoiluttamaan sitä valkoista hametta.

Ihan ensimmäisenä suuntasin Hotelli Tammeriin tapamaan polttariporukkaa, joka oli pyytänyt meikäläisen nappaamaan tulevasta morsiamesta muutamat  blogihenkiset ”asukuvat”. Polttarisankari oli ensin viety meikkiin ja hiustenlaittoon, jonka jälkeen Vesa Silver stailasi hänelle mukanaan tuomista vaatteista pari eri asukokonaisuutta, jotka minä sitten kuvasin. Loppuhuipennuksena ystävät paljastivat ostaneensa tulevalle morsiamelle toisen stailatuista asuista ja siihen kuuluvat kengät, jotka olivat todella morsmaikun mieleen.

Mun mielestä tämä polttareiden ohjelmanumero oli kyllä ihanan erilainen ja tosi hauska. Morsiamen ystävät olivat tarkasti miettineet jotain spessua, mutta kuitenkin päivänsankarille tosi mieleistä tekemistä.

Vesa asettelemassa asusteita vielä ennen kuvausta. Olisi ihana joskus itsekin käyttää esimerkiksi juuri personal shopperin palveluita, tulisi varmasti testattua jotain sellaista, mitä itse ei osaisi ensimmäiseksi kaupasta hakea. Olisi ihana ostaa ammattilaisen avulla tosi loppuunmietitty asukokonaisuus – kaipaisin myös itse vähän vinkkejä siihen, millä tavalla voisin käyttää värejä ja asusteita.

Morsiankin kertoi viihtyvänsä neutraaleissa väreissä, harmaata ja luonnonvalkoista on kuulemma vaatekaappi täynnä, mutta miten upealta hän näyttääkään tässä oranssina hehkuvassa mekossa, vautsivau!

Viimeiset kuvat otettiin ”omissa vaatteissa” ja tulevan avioparin tytärkin tupsahti paikalle – tietysti täytenä yllätyksenä.

Olin superhyvällä tuulella kuvausten jälkeen, polttariporukasta taisi tarttua kuplivan iloinen fiilis. Kuvausten päätyttyä Ida tuli moikkaamaan mua Tammeriin – kilisteltiin vielä siinä lasilliset kuohuvaa, ennen kuin omien asukuvausten kautta käveltiin yhdessä Ineziin tapaksille.

Inez on ollut pitkään mun vakkaripaikka, siellä on niin vaivatonta käydä, henkilökunta on hauskaa ja ruoka hyvää. Sanoisin, että Inez on täydellinen seurustelupaikka ystäväporukalle, annokset voi jakaa ja niitä on tarvittaessa helppo tilata lisää, jos vaikka porukkaan tulee täydennystä illan aikana. Koko seurueen ruokatilaukset tehdään yhdellä ”tilauslomakkella” rastiruutuun tyyppisesti ja laskun voi vain jakaa tasan (ainakin viikonloppuisin), joten se kannattaa ottaa huomioon tilausta tehdessä :)

Inezistä matka jatkui edelleen Satakunnankadulle Profin 4-vuotissynttäreille. Synttärikekkerillä oli meksikolaisteema ja pöytiin oli katettu teemaan sopivia naposteltavia, juomatarjoilua sekä ylläribändi. Juhlaväkeä opetettiin myös siinä sivussa salsaamaan!

Piñata-time! Profin toinen omistaja Antti pitelemässä piñataa yläilmoissa! Vieraat saivat vuorollaan lyödä silmät sidottuina tuota söpöä yksisarvista. Ida oli ihan superninjana ja poni sai tuta tehotytön kepistä xD

We have blast! Kiitos vielä kaikille huikeille tyypeille – noh, kaikesta! <3

-Maj

0 Comments

  1. Nette 20.5.2015

    Kiva idea polttareihin ja hienoja kuvia olet ottanut. :) Tuleva morsian on kauniina mutta niin olet kyllä sinäkin, vautsi!! Ja tuo hame sopii sulle kun nenä päähän, upean näköinen asu :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *