*Yhteistyössä L’oreal

Pääsin mukaan L’orealin We Love Brows -kampanjaan, jonka tiimoilta muotoilin kulmakarvoja L’orealin tuotteilla. Täältä pääset lukemaan omat vinkkini kulmakarvojen ehostamiseen – seka kurkkamaan kolme erilaista lookiani.

Huomio on edelleen kesän lähestyessä kulmakarvoissa, erityisesti vahvat ja voimakkaat kulmat ovat supertrendikkäät. Erilaisia kulmakarvatyylejä on vaikka kuinka paljon, sillä jokaisen tyyliin ei välttämättä istu ne kaikista tuuheimmat. Yllätyin tuotteita testaillessani ja lookeja tehdessäni siitä kuinka paljon niinkin pienellä asialla kuin kulmakarvat, saa muutettua tyyliä ja ilmettä. Mikä sinun mielestäsi luomistani kulmakarvalookeista on paras, luonnollinen, elegantti vai rohkea? Käy kurkkaamassa vaihtoehdot täältä.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *