Tänään taidettiin vähän hullaantua alennusmyynneissä, ainakin kotiin kannettujen kassien määrästä päätellen. Kierreltiin Ideaparkissa, tarkoituksena oli ostaa parit synttärilahjat pienille Frozen-faneille. Niin ja sukkia, niitä Rebekka todella tarvitsi. Lahjat (ja sukat) kyllä löytyivät, mutta niinpä vaan löytyi pari muutakin juttua.

Kurkatkaahan ainakin Ballot, Name It ja Mango, jos haette lapsille vaatteita, toki myös Lindexillä, H&M:llä ja KappAhlissa on alet meneillään. Miika täydensi treenivaatevarastoaan urheiluliikkeissä ja itse sekosin Kicksissä.

Oletteko te tehneet kivoja alelöytöjä? Ostatteko kesäalesta jo seuraavaksi syksyksi lapsille vk-vaatteet? Mä en ole koskaan ollut niin kaukokatseinen tai itseasiassa musta tuntuu hankalalta arvioida oikeaa kokoa, pidetään peukkuja siis, että keväällä päivitetyt kamppeet mahtuvat vielä päälle. Gugguulla on ainakin just nyt menossa aika hyvät alet, mutta verkkokauppojen alemyynneistä olen ihan pihalla. Saa vinkkailla :)

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *