Hypättiin Rebekan kanssa jo aikaisin aamulla Helsinkiin köröttelevään Onnibussiin. Päivän ohjelmaan kuului pikapyörähdys Allerin bloggaajien kesätapaamisessa, jonka ajan Rebekka viihtyi kummitätinsä seurassa. Kävimme tapaamisessa läpi tulevan syksyn juttuja, kuvasimme vähän videomatskua ja lopuksi menimme porukalla syömään Sandroon.

Yhdeksän aikaan illalla istuttiin jälleen bussissa kotimatkalla. Rebekka sanoi, että tämä oli maailman paras päivä. Tyttö jaksoi niin reippaasti 12 tunnin reissun – ehkä pienet auton takapenkillä otetut päikkärit auttoivat. Kummitäti Saara on niin rakas Rebelle, eikä kenelläkään ole yhtä upeaa ponikokoelmaa, kuin Sapella.

Stay cool. Huomaatteko, että hiukseni ovat lyhentyneet?

a1

Kuvausten keskellä pieni selfiehetki Natalian kanssa <3

Ah, Sandro, siellä oli niin hyvää ruokaa. Syömäni kasvismenu oli melkeinpä yksi parhaista koskaan syömistäni kasvissafkoista, jotenkin niin freesiä ja maistuvaa. Arvatkaapa vaan harmittiko, kun ehdin syömään pääruokaa vain 7 minuutin ajan ja jouduin skippaamaan jälkkärit – koska yksinkertaisesta aika loppui kesken ja oli lähdettävä bussille.

Saara ja Rebekka odottelivat minua Sandron edessä, mutta ei Eirassa, missä me oltiin syömässä, vaan Kalliossa :D Pieni informaatiokatkos, mutta taksi pelasti, treffattiin pysäkillä. Loppuhyvin eli kaikki hyvin!

-Maj

0 Comments

  1. Inkkarit 6.6.2015

    Aivan äly ihanan näköistä ruokaa, nam.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *