Terassille oli tupsahtanut pari painavaa pahvilaatikkoa sillä välin kun olin lenkillä. Ai, että en meinannut pysyä pöksyissäni kun bongasin ne, mun oli ihan heti pakko päästä repimään laatikot auki.

Laatikoista paljastuivat mun uudet betonijakkarat. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, kun näin Vepsäläisellä nuo maskuliiniset jakkarat. Tiesin heti, että ne ja minä kuulutaan yhteen. Ne oli saatava. Samalla sain ensimmäistä kertaa vision terassista, se kun ei meinannut alkuun millään muotoutua, eihän mulla aikaisemmin ole koskaan ollut vastaavaa sisustuspulmaa.

Huomenna haetaan vihdoinkin se ruokailuryhmä ja sitten alankin suunnittelemaan ystävillemme pieniä kesäpirskeitä. Pakko mennä vielä illalla istuskelemaan jakkaroille, tosin sen verran kylmää meidän välinen rakkaus on, että pepun alle on hankittava varmaan joku lämmike :D

-Maj

0 Comments

 1. Niina 26.6.2015

  ihana tuo lyhty! Mistä se on? :)

  Vastaa
  • Maj 27.6.2015

   Sekin on ostettu Vepsäläiseltä :)

   Vastaa
 2. Inkku 27.6.2015

  Onpas makeet!

  Vastaa
  • Maj 29.6.2015

   Eiks ookin? <3__<3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *