Vappuna hankittu Zaran hapsutakki on ihan mun ykköslemppari tällä hetkellä. Tämä melkeinpä koko musta perusasu olisi ehkä vähän tylsäkin ilman hapsuja. Kömpelöistä kengistä olen saanut teiltä palautetta, mutta tiedättekös mitä, mä rakastan niitä! Mä rakastan massiivisia kenkiä, enkä ollenkaan kaipaa niiden tilalle mitään sirompaa :)

Jakku – Zara
Paita – Gina Tricot
Housut – Make way *giveaway
Kengät – Zara

Näitä kuvia ottaessa tuuli aika kovaa Oletteko muuten kiinnittäneet huomiota, että joka päivä on ollut tosi tuulista, täällä Mansessa ainakin? Meidän etupihan puu sidottiin terassiin kiinni, että se ei lähde karkuteille ja asukuvia ottaessa meinaa hiukset olla kasvoilla häritsevästi.
Todella first world problems. No, lämpenettekö hapsutakille?

-Maj

0 Comments

 1. beda 12.6.2015

  Upee asu, hapsut on ihanat!! ja todellakin noi kengät on hienot! :)

  Vastaa
  • Maj 12.6.2015

   Kiitokset, hapsumieltymys johtuu varmaan myös siitä, että en koskaan saanut pienenä sellaista t-paitaa, jossa oli hapsutettu hihat ja helma ^__^ Ymmärrän kyllä miksi, mutta nyt se pitää ottaa takaisin :D

   Vastaa
 2. Tiiasara 14.6.2015

  Nauratti kun jotenkin käsitin aluksi, että se puu piti sitoa kiinni ettei se puu lennä karkuun. Tai siis, tarkoitit varmaan että terassi piti sitoa puuhun, ettei terassi lähde karkuun… Joo, nyt nukkuun :)
  Ps. Kengät ovat ihanat!

  Vastaa
  • Maj 14.6.2015

   Eikun tarkoitin just, että PUU! Puu lähtee oikeesti karkuun!

   Vastaa
   • Tiiasara 15.6.2015

    No nyt se mielikuva naurattaa aamujunassakin :D Voi puu parkaa :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *