Huh, tänään saatiin kolmen päivän kuvausurakka päätökseen. Meidän tiimillä on ollut pitkiä, mutta superhauskoja päiviä. Viimeiseksi kuvattiin isoimmat lapset, joille Riina Laine tuli taiteilemaan kasvomaalauksia. Lapset olivat toinen toistaan hämmästyttävämpiä ja he poseerasivat ihan kuin vanhat tekijät, osalla toki oli mallinhommista jo vähän kokemusta, mutta aika monelle tämä oli ensimmäinen kerta kameran edessä.

Voin kertoa, että Gugguun ensi kesän mallisto tulee olemaan todella herkullinen. Kuvista ei paljastu vaatteiden värit, mutta voi vitsit, niitä kannattaa kyllä odottaa. Kameran takana oli taitava Mitja Kortepuro, häntä voin lämpimästi suositella, jos vaikka etsitte lapsikuvaajaa Tampereen seudulta.

Seuraavat kuvat nappasin tytöistä (omissa vaatteisaan) Olympuksen EP-5:llani ihan vain valkoista taustaa vasten. Vitsit miten hienoa olisi osata edes studiokuvauksen alkeet – ja voi kun olisi vielä studio missä harjoitella kuvaamista.

Jos onnistuin saamaan näin kivoja kuvia omalla kamerallani, niin voitte vaan kuvitella miten siistejä ruutuja Mitjan, kröhm, pari astetta jykevämmästä kamerasta löytyykään… Niitä odotelessa :)

-Maj

0 Comments

 1. Katja 19.6.2015

  Ihania kuvia! :) Hyvää juhannusta!

  Vastaa
  • Maj 21.6.2015

   Kiitoksia! Toivottavasti sullakin oli ihana juhannus :)

   Vastaa
 2. retromoderni 19.6.2015

  Tosi kivat maskit.

  Vastaa
 3. Inkkarit 19.6.2015

  Villit silmämeikit, tosi kiva idea!

  Vastaa
 4. sussu 19.6.2015

  Vau..hienoja kuvia! Hyvää juhannusta!

  Vastaa
 5. Linda 19.6.2015

  Onpa kiva idea noi kasvomaalaukset :)

  Vastaa
 6. Niina 21.6.2015

  AAAAaaahh, miten hienot kasvomaalaukset supersöpöillä malleilla :)!!! kesäisen raikkaita, hyvin on tääkin kuvaaja onnistunu ;)!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *