*Kaupallinen yhteistyö Nespresson kanssa

Mun uutuuttaan kiiltelevässä keittiössä on ihan uusi vekotin, elämäni ensimmäinen kahvikone nimittäin. Tähän asti olen ajatellut, että kahvikoneet eivät voi olla kauhean käteviä, eivätkä ainakaan kauniita. Nespresso Latissima Touch -kahvikoneessa ihastuin ensin sen kauniiseen ulkokuoreen ja heti sen jälkeen sisältöön.

Olen ainoa kahvinjuoja meidän perheessämme ja sen verran addiktoitunut sellainen, että en pääse käyntiin laisinkaan ilman aamukahviani. Tarvitsen myös jossain vaiheessa päivää pienen kahvibreikin, oman lepohetkeni päivän touhujen lomassa. Toisinaan linnoittaudun keittiöön ystäväni kanssa juomaan kahvia lastemme leikkiessä yhdessä. Hänelle myös ilmoitin tästä kahvikoneen saapumisesta ensimmäisenä, kerroin, että nyt mulla on jotain vähän spessumpaa meidän yhteisiin kahvihetkiimme.

Juon aina kahvini maidolla ja jos on mahdollisuus, niin valitsen makusiirapilla ”terästetyn” Caffé latten. Yksi parhaista asioista tässä uudessa kahvivekottimessani on maidonvaahdotusominaisuus, nyt voin nautiskella lattea kotosallakin. Maitosäiliön voi säilyttää jääkaapissa ja kaikki sen osat voi pestä astianpesukoneella, miten helpottava tieto vai mitä?

Olen ehtinyt maistella vasta muutamia eri kahvimakuja ja tällä hetkellä oma suosikkini on vanilja. En ollut edes aikaisemmin hoksannut, että kahvikapseleita on niin paljon erilaisia (yli kaksikymmentä), myös kofeiinittomia vaihtoehtoja löytyy.

Kahvikoneesta voi valita valmiiksi ohjelmoidun juoman tai vaihtoehtoisesti valita kahvin ja maidon määrän ihan itse. Hiukan mulla on vielä opettelemista, että saan kaiken mahdollisen hyödyn tästä irti, mutta olen jo nyt ihan tulessa!

Täällä meillä kahvikokeilut jatkuvat. Mitä saisi olla: espressoa, cappuccinoa, vai laitetaanko sittenkin café latte?

-Maj

0 Comments

  1. Inkkarit 7.6.2015

    Vaikuttaa helppokäyttöiseltä. Meillä tosi monimutkainen ja vähän vaikeasti puhdistettava eipä juuri tule käytettyä.

    Vastaa
  2. Esteri 7.6.2015

    Aika ihanan näköinen laite..! Kiva kuulla myös että osat voi pestä koneessa ja maidon säilyttää jääkaapissa, helppous on tärkeää. Ehkäpä kahvikone löytää meidänkin keittiöön mikäli saan joskus isomman keittiön.. :) Hei, olisi kiva kuulla lisää teidän keittiörempasta..? :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *