Tampereen Aleksanterinkadulle (siihen 2H+K:ta vastapäätä) on avattu supertyylikäs luonnonkosmetiikkaputiikki Keidas by Lumo, josta löytyy myös ekokampaajan sekä kosmetologin palvelut saman katon alta. Olimme bloggaajaporukalla kippistelemässä tänään avajaisten kunniaksi, tunnelma oli rento, täällä Mansessa ei turhia pönötetä. Ohjelmassamme oli yhdessäolon lisäksi myymälään tutustumista, pientä purtavaa ja kuohuvaa, ”kukkakampauksia” ja manikyyrejä.

En ole varsinaisesti hurahtanut luonnonkosmetiikaan, mutta voisin kuvailla itseäni luonnonkosmetiikkamyönteiseksi :D Kaikki lähti siitä, kun aloin käyttämään viime syksynä Madaran tuotteita ja huomasin ihossani positiivisia muutoksia. Luonnonkosmetiikan tuoksut ja koostumukset ovat tosi erilaiset ”normaaliin” eli synteettiseen kosmetiikkaan verrattuna ja niihin kesti itselläni ainakin hetken aikaa tottua. Kylppärinkaapissa ja meikkipussissani on siis niin synteettisiä ja luonnonmukaisiakin kosmetiikkatuotteita, ihonhoidon puolelta, etenkin vartalolle tarkoitetuista tuotteista löytyy ehkä vähän enemmän luonnonkosmetiikkaa.

Jotenkin ajatus siitä, että luonnonkosmetiikka sisältää vain luonnollisia raaka-aineita tuntuu turvalliselta. Lapsillani käytän mieluiten luonnonkosmetiikkatuotteita, koska ne eivät sisällä parabeeneja, kiistellyiltä silikoneja tai turhilta väriaineilta/hajusteilta.

Keidas by Lumon kaltaisessa paikassa luonnonkosmetiikkaan ja ekologisiin kauneuspalveluihin tutustumisen kynnys on matala, putiikissa näyttää tosi raikkaalta ja trendikkäältä, mutta myös kotoisalta. Ida oli heti Köpis-tunnelmissa siellä.

Keidas by Lumo on sellainen paikka, johon on ihana piipahtaa ohikulkumatkalla katselemaan ja ihastelemaan.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *