Mun piti postata ne Juhannuksen mökkikuvat tänään, mutta ehkä ne nyt malttaa odottaa vielä yhden päivän. Kävimme aamupäivällä lasten kanssa kävelyttämässä Teppo-koiraa ja Rebekka keräsi kukkia tienpientareelta. Lasten energiat ovat myös viikonlopun jäljiltä vähän vähissä, etenkin Samuelilla oli aika rankkaa tänään, joten oltiin vain kotosalla koko päivä.

Näitä kuvia katsellessani mietin taas, että missä vaiheessa kaikki on tapahtunut, koska nuo tytön hiukset ovat kasvaneet noin pitkiksi? Entä milloin hänestä on muutenkin tullut noin iso tyttö? Samuel hokee jatkuvasti olevansa mun vauva ja niin hän taitaa olla vielä täysi-ikäisenäkin. Lapset varttuu salakavalasti. 

Vaikka juuri tokaisin, että vaihteleva sää ja sade kuuluvat Juhannukseen, niin oikeasti mulla on kesää niin ikävä, että itkettää. Lämmöllä muistelen viime heinäkuun helteitä.

Juhannus meni jo, kesä voit tulla nyt. 

-Maj

0 Comments

 1. päivi 23.6.2015

  On kyllä ison tytön näköinen, söpö. Aika menee tosi lujaa.

  Vastaa
  • Maj 23.6.2015

   No hän on!!! Koska tämä kaikki tapahtui?

   Vastaa
 2. elisabet 23.6.2015

  Ihana Rebekka!<3

  Vastaa
  • Maj 23.6.2015

   <3 Kiitos

   Vastaa
 3. KirsiH 23.6.2015

  On kyllä upeat hiukset neidillä!

  Vastaa
 4. susann 23.6.2015

  Kaunis kuin mikä ja ihan äitinsä kopio :) ja nuo hiukset on ihanat, pitkät ja paksut. Rebekka on muutenkin kyllä aika ihana tyylilyyli :) Minne aika katoaa?? Kun aloin joskus seuraamaan blogiasi, tää neiti oli kyllä niin pieni vielä.. nyt jo noin iso tyttö, yhtäkkiä. (Itse en tunnusta muuttuneeni vuosien aikana, EN! :D)

  Vastaa
 5. Saara 24.6.2015

  Hei maj! Ihania kuvia, millä kameralla kuvaat? Olen haaveillut uudesta kamerasta ehkäpä osaisit suositella jotain hyviä järkkäreitä?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *