Tarjolla olisi pitkästä aikaa asukuvia. Tänään mulla oli päällä melkein sama asu, kuin mitä viime perjantaina Helsingissä. Liehutakki, hame, paljaat sääret ja lenkkarit. Tämä neutraalin värinen asu on juuri sopivan rento meikäläisen menoon – ja aika täydellinen setti myös tähän vallitsevaan säähänkin.

Takki – Vero Moda
Hame ja paita – Gina Tricot
Laukku – DKNY
Kengät – Nike

Olen aina ollut vannoutunut Nike-tyttö, mutta Idan eteisessä komeilleet Adidaksen ihanuudet saivat minut mietteliääksi. Adidakselta löytyy kenkien lisäksi vaikka mitä törkeän upeita vaatteita, edelliset mallistot ovat olleet kaikki niin cooleja, ehkäpä seuraavissa lenkkareissani komeilee Swooshin sijaan kolme raitaa…

Mitä muuten pidätte asusta? 

-Maj

0 Comments

 1. meri 10.6.2015

  Mistä/mikä malli noi upeet Niket on?

  Vastaa
  • Maj 11.6.2015

   Ne on tilattu suoraan Nikeltä :) ja malli on Air Max Ultra Essential!

   Vastaa
 2. Eve 10.6.2015

  Ihanat värit näissä kuvissa, kaunis olet jälleen kerran! :-) Ja siistit kengät, tykkään!

  Vastaa
  • Maj 11.6.2015

   Kiitos Eve :) Ehkä tuo sininen väri tekee näistä kuvista jotenkin raikkaammat?

   Vastaa
 3. epsis 10.6.2015

  Nyt on pakko kystä vähän kärkkäästi, mutta tuleeko mieleesi montaa ihmistä (oikeastaan pitäisi kysyä ketään) joka olisi viimeisen 10-vuoden aikana ollut niin un-cool että olisi tykännyt Adidaksesta eikä Nikestä? Ja miksi melkein kukaan ei ole käyttänyt Addua on siksi, että Adidas ei ole ollut muodissa. Nyt Adidas on muodissa ja siksi sinä ja monet muutkin ihmiset, bloggarit etunenässä, on alkanut haluamaan kolmea raitaa eikä Swooshia.

  Eli kyse on siitä että haluat sitä mitä on muodissa. Kyse ei ole siitä, että mielesi olisi omintakeisesti muuttunut.

  Sori avautuminen, mutta ärsyttää että blogeista saa aina lukea että ”Olen jostain kumman syystö intoutunut juuri tänä keväänä napapaidoista kun enne vihasin niitä…” Ööö, oliskohan siksi että ne on juuri tullut muotiin?

  Mutta hyvältä näyttää, ei siinä mitään:)

  Vastaa
  • Maj 11.6.2015

   Tämä selvä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *