Lapsoset heittivät viime viikolla hyvästit päiväkodille ja aloittivat kesäloman, uuteen päikkyyn palaillaan vasta elokuun puolenvälin tienoilla. Omat työni pyörivät normaalisti, mutta ajattelin silti ottaa kesän, etenkin heinäkuun, niin loman kannalta kuin vain suinkin pystyn. Toimitan kirjanpitäjälleni kaikki paprut tässä kuussa, enkä ota mitään ylimääräisiä projekteja kontolleni, eiköhän niitä taas syksyllä ehdi hoitelemaan.

Aamu alkoi aikaisin Samuelin allergiakokeilla, mutta jokatapauksessa tänään oli ihan sellainen fiilis kuin olisi aloittanut äippäloman. Toki nuo molemmat muksut ovat jo yli kolmevuotiaita, mutta ehkäpä se johtui ystäväni Even pienestä tyttärestä, jota me innokkaina hoivailtiin. Rebekka etenkin piti vauvaa sylissä kuin vanha tekijä :D

Suunniteltiin ystäväni kanssa meidän sisustusta ja voipi olla, että olkkariin tulee taas telkkaritasoksi Beståt.

Eipä sadepäivää oikein tämän paremmin voi viettää, aikakin kului niin supernopeasti.

Ja parasta on kun iskä pääsee töistä. Hänelle laitetiin ”vihjeitä” eli 20 cm välein pudoteltuja leluja, eteisestä yläkerran makkariin asti. Hihittelevä yllätys odotteli jännittyneenä meidän sängyn päiväpeitteen alla.

-Maj

0 Comments

 1. päivi 1.6.2015

  Voi miten ihanan oloinen päivä teillä.

  Vastaa
 2. Sanna 1.6.2015

  Viimeistään toi isille annetut ”vihjeet” sai hymyn huulille! :D Niin parasta! <3

  Vastaa
 3. Sanna 2.6.2015

  Meilläkin tyttö teki kerran isille ”lahjan”/yllätyksen. Pyydysti ulkoa muurahaisen ja laittoi sen pakasterasiaan ja kieto ympärille koiran talutus hihnan ”rusetiks”. Ajatus on tärkein :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *