Otsikosta tulee mieleen joku suomalainen iskelmä kenties? Hehee, tällä kertaa ei ole suunnitelmissa kirjoitella mitään sen syvällisempää, vaan otsikko liittyy jutun kuviin. Itseasiassa mulla on pyörinyt päässä kaikenlaisia postausaiheita ja idiksiä, mutta hektiset päivät lasten kanssa vaikuttavat minuun sillä tavalla, että illalla päässä lähinnä vain surisee, kun ensin siivoilen päivän sotkuja ja sen jälkeen istahdan tähän koneelle.

Toissapäivänä mietin lähes koko juoksulenkin ajan, että nyt olisi pakko viimeistään tehdä vastauspostauksen toinen osa, mutta sitten tuli taas jotain muuta. Mitään varsinaista lomaa en tästä bloggaamisesta pidä, voi silti olla, että heinäkuussa saattaa olla vähän hiljaisempaa, kun Miika on silloin kesälomalla. Saatetaan olla paljon menossa – tai sitten ei.

Meillä ei ole yhtikäs mitään suunnitelmia kesälle, haluan tehdä asioita spontaanisti ja vältän etukäteen sopimista, arjessa kun rittää aikatauluja. Haluan viettää aikaa perheen ja ystävien seurassa huolettomasti. Tampereellakin on vaikka mitä kivaa tekemistä, me ei olla vielä kertaakaan käyty Särkänniemessä – ja koska tähän saakka sää on ollut koleaa niin eipä sitä rakastamaani rantsuelämääkään olla voitu viettää. Maybe beibi tomorrow?

Saatoittekin ehkä arvata Samuelin valinneen itse näiden kuvien asun, ilman pipoakin olisi pärjännyt, mutta se oli tärkeä osa kokonaisuutta. Siistit on myö nuo siivet, mutta vähän suututti, kun niillä ei päässytkään lentoon. Rebekka oli varma, että S:n toinen varvas kohosi jo ilmaan, kun hän oikein kovasti viuhtoi siivillään. Hän on omasta mielestään silti lentsikoiden aatelia eli ”Tsupatsapla” = Chubacapra (Lentsikoista) ja voittaa kaikki, tämä selvä? :D

Kesäkuun viimeisiä päiviä viedään ja nyt peukut pystyyn, että huomenna tarkenis biitsillä, eiks je? Mitä kivoja kesäsuunnitelmia teillä muuten on?

-Maj

0 Comments

  1. Inkkarit 28.6.2015

    Ihanasti R osas sempata veljeään:) söpöjä ilmeitä S-miehellä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *